Informacje: Dołączyła 399 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-26, 01:18
przełkła bym to jakos tyle lat nie miałam i sobie radziłam tylko babskiego i jeszcze paru rzeczy by mi brakowało
budzisz sie na bezludnej wyspie, pojawia sie wrozka i mowi Ci ze moze pomóc Ci przetrwac lub uciec z wyspy zmieniajac Cie w Orła, delfina lub tygrysa...jednak bedzie to zmiana juz na stałe...co wybierasz
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 268 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-02-26, 08:52
Madae napisał/a:
budzisz sie na bezludnej wyspie, pojawia sie wrozka i mowi Ci ze moze pomóc Ci przetrwac lub uciec z wyspy zmieniajac Cie w Orła, delfina lub tygrysa...jednak bedzie to zmiana juz na stałe...co wybierasz
kocham delfiny ale orzeł morze latać więc.............z powodu tego latania orłem.
Madae Ty to masz laska pomysły hehe.
Ty to pewnie pająkiem byś chciała zostać???
Gdyby na ziemi miał pozostać przy życiu tylko jeden człowiek, to kogo byś wybrała?
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Dołączyła 399 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-26, 20:29
ciezkie pytanie.... kurcze...chyba kogos strasznie złego lub kogo strasznie nie lubie czy cos.... moze Osama Bin Laden ...ale chyba nawet jemu bym tego nie zyczyła
pająkiem bym nie chciała byc juz predzej tym tygrysem
gdybys miała rybke spełniającą 1 zyczenie, ktore musiałoby dotyczyć Ciebie ( bo srebrna a nie złota ) jakie ono by było
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 386 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-02-26, 20:53
chciałabym mena
jest coś czego żałujesz do dzisiaj? jeśli tak to co to jest?
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 386 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-04-02, 16:12
jeszcze nie byłam nigdy na diecie
pierwszą Twoją myślą po wyjściu na ulicę jest?...
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum