Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 348 dni temu Posty: 4016 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-10-09, 12:51 Nasze dokumenty
Jak Wy układacie swoje dokumenty tak aby później ich nie szukać?
Teraz właśnie się nad tym zastanawiam ponieważ mam ich dość sporo i nie wiem co z nimi robić. Nie wiem czy to dobry pomysł ale założyłam segregator z zakładkami i tam składuję wszystkie faktury i dokumenty. Myślałam jeszcze nad pudełkiem
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 302 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-10-09, 13:03
My z Pawłem tutaj mamy kolorowe teczki ( podpisane), zajmują mniej miejsca niz segregatory, ale jak się ma dozo dokumentów ( i miejsce gdzie je można je ulokowac) to lepszy segregator , pudelko chyba w ostateczności bo zajmuje najwięcej miejsca, ale pudełka tez maja swoje plusy bo można kupić jakieś fajne kolorowe, albo zrobić samemu ( ja mam w domu kilka własnej roboty i wygladaja bardzo fajnie )
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 369 dni temu Posty: 3846
Profil:
Wysłany: 2007-10-09, 13:06
Jewel napisał/a:
segregator
Ja tez tak mam. Moj Misiek tez ale on ma co chwile nowe papireki...i teraz chce sobie kubic taki stojaczek na faktury cos takiego. Jak znajde w necie zdjecie to wkleje o co mi chodzi
Ale wydaje mi sie ze segregator jest chyba najlepszym rozwiazaniem.
_________________ Nawet ten cholerny czas...
Nie rozdzieli nas...
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 348 dni temu Posty: 4016 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-10-09, 13:07
No właśnie tak myślałam o pudełkach, takich np. z Ikei.
[ Dodano: 2007-10-09, 13:08 ]
No fakt, że segregator jest najlepszy. Ja mam w segregatorze zakładki np. czynsz, energia, raty, gwarancje a do tych zakładek dokładam tylko koszulki.
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
my z M. też mamy już dwa takie grubaśne, że musimy trzeci założyć gromadzi się tych papierzysk strasznie, ale tak mam wszystko poukładane, wiem czego gdzie szukać, zajmuje niewiele miejsca, jest ład, porządek i wsio gra
Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-05, 17:23
ja mam w segregatorze i w teczkach troche, a ostatnio jak musiałam skompletowac zeby jako bezrobotna sie zarejestrowac to szoku doznałam ...do tej pory byłam przekonana ze mam wszystko uporzadkowane, ale jak przyszło cos znaleźć to sie okazał straszny bajzel
madzia88, switne te pudełka, zwłaszcza te pierwsze Madae, to tak samo jak u mnie niby wszystko poukładane w segregatorach i teczkach, a jak przyjdzie co do czego to nic znaleźć nie można
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum