Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 171 dni temu Posty: 321 Skąd: 3city
Profil: Wzrost: 164,5
Włosy: Rude
Wysłany: 2008-02-07, 13:29
Jewel napisał/a:
No właśnie tak myślałam o pudełkach, takich np. z Ikei.
[ Dodano: 2007-10-09, 13:08 ]
No fakt, że segregator jest najlepszy. Ja mam w segregatorze zakładki np. czynsz, energia, raty, gwarancje a do tych zakładek dokładam tylko koszulki.
u nas tak samo - tylko segregatory w roznych miejscach - czesc w biurku czesc obok, czesc w szafie i to jest ten minus.. ale ciagle na pudlach zyjemy... (byle do maja 2009 i wreszcie nasze sie wybuduje!:P)
Ja też trzymam dokumenty w segregatorze. Ale nieraz nie chce mi sie tam włożyć np. jakiejś faktury i gdzieś upycham między książkami. A potem szukam,szukam i szukam i oczywiście znaleść nie mogę.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 171 dni temu Posty: 321 Skąd: 3city
Profil: Wzrost: 164,5
Włosy: Rude
Wysłany: 2008-02-07, 16:18
magdaru: gratulacje:) ja co to jakis czas musze porzadkowac na nowo:))) yhyhy bo sie jakos nabalagani w papierach
jewel: pewnie ze najwygodniej bedzie ogarnac:)i znow bedzie porzadek
ja też mam porządeczek w segregatorach, tylko czasem mam lenia i zanim schowam jakiś dokument do koszulki i do segregatora, to kilka tygodni potrafi przeleżeć na dnie szuflady ale w końcu ląduje tam, gdzie być powinien
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 221 dni temu Posty: 744 Skąd: tu i tu... i tam
Profil: Imię: Marta
Włosy: blond
Stan: zakochana
Partner: Aruś
Wysłany: 2008-02-19, 09:27
My nasze dokumenty trzymamy w teczkach. Każda teczka do czego innego.
W domu miałam w koszulkach w segregatorze, ale do szewskiej psji mnie to doprowadzało, małe rachunki np. za prąd wyślizgują się z koszulek.
_________________ Last night I asked my angel to watch over you but he came back soon.
I ask: Why?
He smile and said:
An angel doesn't watch over anotcher angel.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum