Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 421 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-02-27, 09:45
Mija gratulejszyn Madzik jak to ma być coś wymarzonego, to te 30 km nie ma znaczenia.
Wynajmiecie busiki i gości się przewiezie bez problemu.
Gratulacje
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 539 dni temu Posty: 3312 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-02-27, 19:56
roksiakb, ooo to już blisko gratulacje
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 427 dni temu Posty: 5875 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Nastrój:
Wysłany: 2008-03-07, 15:29
Ale super pomysl z tymi datami
my mamy slub 6ego wrzesnia 2008
[ Dodano: 2008-03-07, 14:32 ]
Lena-26 i Rokasiakb ale musicie byc szczesliwe ze to juz tak blisko do waszego slubu, pewnie troche zestresowane tez jestescie
Powodzenia i zycze Wam aby wszystko poszlo wedlug planu i aby wasze sluby byly tak cudowne jak sobie marzylyscie :)Buziaki
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 282 dni temu Posty: 59
Profil: Imię: Roksana
Partner: Adrian
Wysłany: 2008-03-07, 15:54
angik1683 napisał/a:
Lena-26 i Rokasiakb ale musicie byc szczesliwe ze to juz tak blisko do waszego slubu, pewnie troche zestresowane tez jestescie
Nio, ja już bym chciała,żeby to było jutro hahaha... A zestresowana jestem tylko jednym - suknią ślubną... ma przyjść 2 tygodnie przed moim ślubem... A ja się troszke boję opóźnień!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum