Podobny temacik znajduje się tu http://babskiswiat.net/ma...ukncie-vt33.htm , ale jako że tam temacik strikte dotyczy bzików ubraniowych, ten zostawiam otwarty Jednocześnie aby nie wprowadzać nieporządku - jak macie "bziki ubraniowe" piszcie o nich TAM, tutaj - o innych bzikach, OK ?
Ja mogę napisać, że mam bzika na punkcie piesków wszystkie (no prawie) mi się podobają, są słodkie itd
Mam też bzika na punkcie zdjęć - uwielbia robić i oglądać zdjęcia zawsze to później miłe wspomnienie jest
I jeszcze mam bzika na punkcie baraszkowania z moim skarbem
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 580 dni temu Posty: 1505 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-06-21, 11:42
Ja mam bzika na punkcie:
Zwierząt -psy koty i inne gadziny uwielbiam wszystkie ,zwłaszcza moje dwa sierściuchy
Roślin - o tym już wiecie z innego wątku
Paznokci już mi się powoli włącza zboczenie zawodowe,zwracam straszną uwagę na łapki .
Mam też bzika na punkcie robienia tipsów uwielbiam kombinować ze zdobieniami ,jak to wyjdzie i czy będzie odpowiedni kolorek
Kociak napisał/a:
Informacje: Dołączyła 399 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-06-21, 12:06
hihihija mam bzika na punkcie wszelkiego rodzaju pajączków j jaszczurek
na punkcie broni białej i sztuk walki, olbrzymiego na punkcie jazdy konnej, no i robienia zaqpow a co do baraszkowania .... to tez mam niezłago tylko mi partnera chwilowo brak
no troche tak ja kiedys jeszcze mialam bzika na pukcie swieczek - co wieczor jakies zapalalam i wciaz kupowalam nowe. teraz zostaly mi juz tylko stare swieczki, nowych nie dokupuje, bo bzik ten sobie zniknal
no, bardzo oryginalne
powiedziałabym, że taki troszkę męski bzik
Kociak napisał/a:
ja też ja też
inne bziki:
- psiaczki - uwielbiam i te małe i te duże (chociaż bardziej te duże )
- forumkowanie
- wyjazdy wakacyjne i wszystko, co się z tym wiąże - wycieczki, opalanko.
kiedyś miałam więcej bzików. zbierałam pluszaki, złote figurki, potem figurki słoników - wszystko przeszło jakoś tak samo. ale nie tęsknię.
Moja sąsiadka w wieku szkoły średniej miała bzika na punkcie samochodów i ciągników, które namiętnie psuła i naprawiała Jakiś czas jeździłyśmy nawet jej maluchem z drzwiami zamykanymi na... sznurek
Teraz ma bzika na punkcie swojego męża i synka...
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 397 dni temu Posty: 4057 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-06-22, 22:39
madzia napisał/a:
A ja nie wiem...moze lazenie po sklepach? Nawet jesli nic nie kupuje to uwielbiam chodzic po sklepach i wszystko ogladac
Ja nie znosze chodzić po sklepach jak nie mam kasy. Po pierwsze jak nie mam kasy to są wtedy nafjaniejsze ciuchy i jak nie mam kasy to chodzę chora bo wszystko mi się podoba.
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum