Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 261 dni temu Posty: 295 Skąd: Włocławek/Galway
Profil: Imię: Katarzyna
Wzrost: 172 cm
Włosy: ciemny brąz
Stan: panna
Partner: Jarek
Wysłany: 2007-10-25, 11:38
nie tak dawno temu póki jeszcze mieszkałam w Polsce oprócz zbierania widokówek uwielbiałam kolekcjonować kubki i szklanki. miałam ich bardzo dużo o różnych kształatach i kolorach. aż w końcu rodzice się zbuntowali i kazali mi się ich pozbyć. teraz jak na razie nic nie zbieram ale chyba coś zaczne.
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 271 dni temu Posty: 744 Skąd: tu i tu... i tam
Profil: Imię: Marta
Włosy: blond
Stan: zakochana
Partner: Aruś
Wysłany: 2007-10-26, 20:21
Ja mam bzika na punkcie psiaków, wszystkie rasy chciałabym mieć-no prawie.
Zbieram ale nie aż tak namiętnie kubki takie firmówki, kiedyś napaliłam się na zbieranie słoników, udało mi się nazbierać... 10, więc to słomiany zapał był. Były też, a właściwie są świeczki z wosku pszczelego ale też ok. 10 sztuk nazbierałam i skończyłam.
Będąc małym dzieckiem zbierałam opakowania po czekoladach, ale to było w czasach gdy czekolady były trudno dostępne.
Teraz najbardziej mam bzika na punkcie:
Kociak napisał/a:
I jeszcze mam bzika na punkcie baraszkowania z moim skarbem
Hyhy
_________________ Last night I asked my angel to watch over you but he came back soon.
I ask: Why?
He smile and said:
An angel doesn't watch over anotcher angel.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 346 dni temu Posty: 97 Skąd: podkarpackie
Profil: Stan: [zaręczona]
Wysłany: 2007-10-28, 14:29
... a ja mam bzika na punkcie lakierów do paznokci
maskotki tez lubię (mam małą kolekcję)
i oczywiście MegaBzik na punkcie mojego T.
uwielbiam sie na Niego rzucać w drzwiach i nie 'odklejać sie'
(czasem, jak zaczynam się wygłupiać - sam mówi :"O już bzik się włączył"
-ale to na Jego punkcie przecież )
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 314 dni temu Posty: 172 Skąd: Sanok
Profil: Imię: Kasia
Wzrost: 167
Włosy: jasne
Wysłany: 2007-10-28, 18:09
a ja mam bzika na punkcie kawy;) pozatym do lakierow do paznokci i blyszczyków:) i oczywiscie na punkcie mojego Slonka:).. czasem mam tymczasowe bziki ktore szybko mi przechodza .. a noo i bzik na puncie sportu;)!!
_________________ ..gdy jest bardzo smutno, to kocha sie zachody słońca..
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 273 dni temu Posty: 546 Skąd: ...
Profil: Imię: Pajunia
Wzrost: 178 cm (duuuża urosłam :P)
Włosy: Różnie, choć z przewagą czarnych:P
Stan: Zaręczona:)
Partner: Rafcio :*
Wysłany: 2007-12-22, 13:24
Jak byłam mniejsza to miałam bzika na punkcie trolli (pamiętacie może takie małe stworki z różnokolorowymi włosami, sterczącymi do góry), później przeniosło mi się na misie (pluszowe, z porcelany, gumowe- różne, różniaste). Teraz odziedziczyła je po mnie moja młodsza siostra (7 latek ma obecnie)- a raczej powoli zabierała, robiąc te swoje swoje słodkie oczki: "a mogę to sobie wziąć?"- kiedy mieszkałam jeszcze z mamą...
Teraz: paski, torebki, buty (szczególnie wszystkie kolory adidasów obecnie - bo mój Ptyś woli sportowy styl w łóżeczku )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum