simsy...oj tak, kiedyś kiedy nie miałam partnera życiowego i największą frajdą było dla mnie tworzenie rodziny z dzieckiem...
kolejny bzik, który mi się przypomniał, taki bardzo na czasie - urządzanie, póki co w myślach, naszego gniazdka
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 397 dni temu Posty: 4057 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-06-24, 00:12
Madzia81 znów mi przypomniałaś. Urządzanie gniazdka to jest to !! Ja chodzę teraz po sklepach i snuję wizję. zaczęłam kupować każdą najmniejszą pierdółkę do domu. To wazonik, to talerzyk. Boże jak to cieszy
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 380 dni temu Posty: 109 Skąd: lublin
Profil: Imię: czekolada
Wzrost: 166
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2007-06-25, 13:33
ja mam bzika na punkcie butow;)mam ich mase i ciagle kupuje nowe oprocz tego tak samo z ładnymi zapachami i figurkami aniołków które zbieram wraz z mamą
a chodzę teraz po sklepach i snuję wizję. zaczęłam kupować każdą najmniejszą pierdółkę do domu. To wazonik, to talerzyk. Boże jak to cieszy
mam dokładnie tak samo na każdych zakupach nie odpuszczę regałom z artykułami gospodarstwa domowego i kupienie czegoś do domku, nawet największej pierdółki, daje mi dzisiaj więcej radości niż kupienie sobie ciucha
No ja też się przyzynam że mam bzika... na punkcie mojego małego kociaka
_________________ Kobiece stroje nie były sprawą przesadnie zajmującą myśli Cutwella. Właściwie kiedy myślał o kobietach, pojawiające się w umyśle obrazy rzadko zawierały w ogóle jakieś stroje.
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 268 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2007-10-25, 11:14
Kiedyś miałam masę bzików co przyrawiało moją mamę o ból głowy:
1.Przynosiłam do domu wszystkie ptaszki, które wypadły z gniazda i leczyłam (zawsze w domu był jakiś delikwent do zaopiekowania,kóry chodził po mieszkaniu i brudził)
2.Zbierałam prawie wszystko-szafy się uginały,
Teraz mam bzika na punkcie:
1. Grecji (mogłabym zostać tam na zawsze, wszędzie mam fotki, flagi,piszę o niej opowiadania)
2.Dzieci
3.Ciuchów
4.Ciepłych krajów, plaż, palm.
5.Delfinów
6.Malarstwa impresjonistycznego
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum