Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 155 dni temu Posty: 82
Profil: Stan: zaręczona
Wysłany: 2007-12-14, 13:47 Nasze avatary
Z moim avatarem jest podobnie jak z nickiem, taki delikatny i nieco tajemniczy. Jestem z natury skryta i mało przebojowa, choć czuję, że gdzieś tam w środku drzemią we mnie siły, które kiedyś dadzą o sobie znać. Czekam ta te chwile z niecierpliwością
Chyba nie!
A mój awatar przedstawia mnie jako osobę tajemniczą, spokojną i smutną, bo częściej się smucę niż śmieję, ale to dlatego, że życie jest jakie jest.. no i też mam taką bladą karnację i ciemne włosy i oczka!
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 369 dni temu Posty: 3846
Profil:
Wysłany: 2007-12-14, 14:20
a moj mam prawie od zawsze i prawie caly czas.
czasem zmieniam jak przypadkiem trafie na fajny obrazeczek (nie szukam specjalnie avatarkow) ten mi sie podoba i zawsze do niego wracam
_________________ Nawet ten cholerny czas...
Nie rozdzieli nas...
Hm sama nie wiem jak możecie mnie odbierać patrząc na mój avatarek? Pewnie każdy napisałby inaczej...lubię ciemne klimaty, jestem trochę zbuntowana, zwariowana, nie boję się swojego zadania!
[ Dodano: 2007-12-14, 16:22 ]
Na pewno nie jestem aniołkiem..chyba, że upadłym!
Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-15, 16:05
Kociak napisał/a:
A na moim jestem ja zebyscie wiedzialy kto tu rzadzi
hahahaha powiało grozą hahahaha
ja zawsze wybieram jakies smiszne które mam nadzieję ze się wam podobają
z regóły motywem przewodnim są cycochy
nooo mój avek musi się ruszac to podstawowy warunek ....jak jestem smutna to zapodaje takie smutne rózowe oczko ( tam jeszcze łezka spływac powinna:P ale wtedy był za duzy i kolega go ...obciął )
staram sie by mój Avatar oddawał zawsze mój nastrój nooo i wam sie podobał ( wyjątkiem był pająk ale obiecałam go juz nie wklejac ...)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum