smerfetkahh - jeśli nie możesz sobie poradzić i dalej chcesz wstawić fotkę na avatara, to napisz mi prywatną wiadomość, podam Ci maila, wyślesz mi fotkę, którą chcesz, zmniejszę Ci ją i odeślę i napisze co i jak, żeby ustawić ją jako avatar w swoim profilu
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 471 dni temu Posty: 458 Skąd: Zabrze
Profil: Imię: kasia
Wzrost: malutki :) 158 cm
Włosy: brunetka
Stan: od 26.04.2003- mężatka :)
Partner: Artuś
Wysłany: 2008-02-17, 23:09
Madae, napisała
Cytat:
a ostatnio nawet sama kilka stworzyłam
ojejku zazdroszczę ci umiejętności ja to muszę Artura prosić coby mi zdjątko na avatarka pomniejszył, bo sama nie potrafię tego zrobić(chyba- nie próbowałam)
ale twoje są po prostu bossskie, tak mi się podobają- niektóre śmieszne, niektóre powieją nawet czasami grozą jak ten ostatni, co ta twarz się taka zakrwawiona robiła
Informacje: Dołączyła 552 dni temu Posty: 6460 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-17, 23:12
ten ostatni był z jednego z moich ulubionych horrorów anime ( BLOOD + ...strasznie sie na nim spłakałam 50 odc a ja ryczałam srednio na co 5 a na co 10 zalewałam sie łzami ) a ta scenka jest po prostu wymiatająca bo ta dziewczyna pamiec straciła i w tym momencie przypomina sobie jak kiedys widziała sie w odbiciu szyby po dokonaniu brutalnego mordu ( ona jest bohaterką pozytywna hehehehe )
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 471 dni temu Posty: 458 Skąd: Zabrze
Profil: Imię: kasia
Wzrost: malutki :) 158 cm
Włosy: brunetka
Stan: od 26.04.2003- mężatka :)
Partner: Artuś
Wysłany: 2008-02-17, 23:16
super mieć taką pasję, naprawdę z utęsknieniem czekam na kolejne
a swoją drogą to takie filmy "anime" muszą być ciekawe, ja mimo wieku lubię kreskówki- kiedyś to nawet nie mogłam opuścić ani jednego odcinka " czarodziejki z księżyca" - ale nie wiem czy to ten sam poziom animacji
Informacje: Dołączyła 552 dni temu Posty: 6460 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-17, 23:21
poziom animacji w czarodziejce bardzo sie zmieniał co było widac porownując odcinki pierwsze z ostatnimi pozatym czarodziejka była dla nastolatek a ja z regóły ogladam anime albo dla dorosłych albo dla starszej młodziezy ( dlatego czesto sie łzami zalewam ) np wczraj skonczyłam oglądac Wolf's Rain ktory został nominowany do Grammy pare latek temu a jest na podstawie japonskiej legendy ( tyle ze przeniesli ja nieco w przyszłosc) i traktuje o istnieniu raju .....całe 24 odc smutne...ale ostatnie 3 to tez przeryczałam i musiałam 3 razy ogladac bo napisów nie widziałam tak popuchniete oczy miałam happy endu jako takiego nie ma....w sumie jest , ale tak jakby nie było
nooo ale koniec offa o anime od tego jest temat w dziale z serialami i filmami ( o czarodziejke tez zachaczałysmy w nim juz )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum