Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 330 dni temu Posty: 4443 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-07-16, 15:33
Mirabelka__22, ja mam z neta
Stan: panna
Partner: P.
Wysłany: 2008-07-16, 15:34
No ja tez. Ale pomyslalam ze moze zaczne takie w gimpie tworzyc. Fajnie byloby np umiec oczy przerabiac. Ale narazie nie znalazlam dobrego poradnika na necie...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 148 dni temu Posty: 4095 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-07-17, 07:39
ale mi tez sie te jezorki nie podobaly nie bylo w tym nic romantycznego... fuj....
[ Dodano: 2008-07-19, 00:55 ] Kahela ten avek ktory masz aktualnie jest boski bardzo mi sie podoba i uwazam ze BARDZO DO CIEBIE PASUJE, a ten ostatni tak mi jakos nie podpasowal za grzeczny jak na Ciebie
a ja postanowilam ze jak na razie swojego nie zmieniam a kiedy juz zmienie to na jakies foto chyba
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 148 dni temu Posty: 4095 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-07-20, 15:09
Kahela, szczerze mowiac to o tamtym nawet nic nie wspomnialam ale mi sie nie podobal wlasnie jak dziewczyny mowily ZA GRZECZNY NA CIEBIE
a ten zdecydowanie ze wszystkich byl najlepszy, i juz kiedys go mialas prawda ?
ja stwierdzilam ze na razie nie zmianiam nic w mpoim profilu... a jak juz to zrobie to moze jakies foto swoje wkleje
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-07-20, 16:37
Olciiia, foto to świetny pomysł .... ale muszę ci powiedzieć że bardzo mi sie podoba twój avek taki anielski anioł ale tak nie zupełnie o anielskim charakterze ....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum