niki Twoj tez jest dosc tajemniczy zawsze jak na niego patrze to sobie mysle kurde jaka to moze byc kobietka pewnie jakas elegancka i taka dojrzala hehe ciekawe jak to jest?
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 483 dni temu Posty: 1406 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-05-10, 23:14
no nie wiem, trzeba by oceniać po moich wypowiedziach czy dojrzała a elegancka w pracy, potem róznie.
przyzwyczaiłam się do tego avka i nie potrafię go jakoś zmienić. przyznaję bez bicia, że Was kojarze z waszymi avatarami i jak zmieniacie to się przez chwilę gubię, no chyba, że sa to zdjecia
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 43 dni temu Posty: 190 Skąd: Wejherowo
Profil: Wzrost: 168
Włosy: brąz
Stan: zaobrączkowana
Partner: L.
Wysłany: 2008-05-11, 10:49
Ja też próbowałam zmieniać kilka razy, ale zawsze wracam do obecnego...
I faktycznie, tak jak piszecie, jak dziewczyny zmieniają to się połapać nie mogę...
_________________ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Faceci są jak dzisiejsze gry komputerowe -
wszyscy mają za duże wymagania...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 43 dni temu Posty: 190 Skąd: Wejherowo
Profil: Wzrost: 168
Włosy: brąz
Stan: zaobrączkowana
Partner: L.
Wysłany: 2008-05-14, 12:21
Jewel, może lubię to za dużo powiedziane, ale po pierwsze jest piękną kobietą (chciałabym taka być), ma fajne tatuaże (chciałabym sobie zrobić) i jest fajną matką.
Pozytywnie ją odbieram...
A jeśli chodzi o avka, to wciąż szukam takiego swojego, jedynego, żeby mi się tak spodobał, że nie musiałabym już zmieniać. A że mój pierwszy był z Angeliną, to postanowiłam zostać przy niej, dopóki nie znajdę SWOJEGO!
_________________ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Faceci są jak dzisiejsze gry komputerowe -
wszyscy mają za duże wymagania...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum