Donkotjo, hmmm skoro to naprawde ty to calkiem fajny jestes
Tak,to ja Marta wrzuciła nasze wspólne foto do działu "Nasze Fotki:)" ,niestety póki co nie mam tam dostępu Jej nick to maartekkk
_________________ Dla Ciebie tu jestem,serce rozpalam i płonę...płonę miłością wielką jak świat i nieskończoną jak wszechświat :* ialteri vivas oportet, si vis tibi vivere
Olciiia, Wiesz,tamto foto było robione w zeszłym roku,to natomiast stosunkowo niedawno
malutka-iwona, Dziękuje
_________________ Dla Ciebie tu jestem,serce rozpalam i płonę...płonę miłością wielką jak świat i nieskończoną jak wszechświat :* ialteri vivas oportet, si vis tibi vivere
PdM, A gdzie tam,moja M. jak Tygrysica,oczy by wydłubała jak by się jakaś zbliżyła
Madzia81, Ok ok Jaki daje przykład,gdzie indziej moderuje,a tu spamuje...ale czasem trzeba
Ostatnio zmieniony przez Donkotjo 2008-12-03, 12:33, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum