Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 337 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-03-15, 13:15
Cytat:
Magdaru masz sliczny avek lepszy od tamtego tzn.ladniejszy
Zgadzam się
Od razu wpadł w oko świetny
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
dzięki dziewczyny na serio nie spodziewałam się, że aż tak się Wam spodoba zdjęcie jest chyba sprzed 1,5 roku i jakoś tak je dzisiaj przez przypadek wygrzebałam, spróbowałam w avka wstawić i nawet fajnie wyszło
Informacje: Dołączyła 139 dni temu Posty: 1860 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-16, 02:15
Magdaru napisał/a:
smerfetkahh napisał/a:
Magdaru masz sliczny avek lepszy od tamtego tzn.ladniejszy
dzięki
no wlasnie sliczny avartek taki pozowany kto robil zdjecie?
[ Dodano: 2008-03-16, 02:17 ]
kurcze ja nie mam takich fajnych zdjec bo to ja zawsze robie zdjecia i ja jestem operatorem sprzetu jak R wezmie aparat do reki to zdjecie zawsze poruszone i takie
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 337 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-03-17, 19:00
smerfetkahh avatar rewelacyjny
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum