Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 716 dni temu Posty: 6021 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2009-11-08, 11:21 Nasze avatary II
Nasze avatary II to temat dla użytkowniczek chcących podzielić się z innymi zmianą avatara. Zapraszamy do wklejania swoich avatarów i uzasadniania wyboru przez użytkowniczki zainteresowane.
Z uwagi na to że avatary często się zmieniają, a zależy nam by każda z nas czytając ten temat wiedziała o którym avatarze toczy się rozmowa, posty mówiące o jego zmianie, ale bez zamieszczonego avatara będą usuwane, podobnie jak komentarze avatarów osób nie będących zainteresowanymi jego pokazaniem w tym temacie (czyli jednocześnie uzyskaniem waszych komentarzy).
Komentując avek nie piszcie samego: "podoba mi sie" lub "nie podoba mi się" uzasadnijcie dlaczego.
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 613 dni temu Posty: 3735
Profil:
Wysłany: 2009-11-12, 15:27
tigraa84 napisał/a:
No to ja na pierwszy ogień
czekałam kiedy ktos zacznie pisac w tym temacie
Więc avek mi się srednio widzi, jakiś taki ... "za bardzo na-kon-trasto-wany"
Chyba do końca istnienia bedzie mi się za Albą tęsknić
(Cassie tez była fajna)
_________________ Pasujecie do siebie jak tubka i klej
tigraa84 nie podoba mi sie , te kolory jakies takie dziwne, poza tez jakas taka dziwna , nie , nie i jeszcze raz nie.
_________________ Świat cierpi na brak mężczyzn, szczególnie tych, którzy są cokolwiek warci.
— Jane Austen.
Czasami wydaje nam się, że ludzie są loteryjnymi losami: że znajdują sie obok nas, by urzeczywistnić nasze absurdalne nadzieje. Carlos Ruiz Zafon
bardzo fajny , pasuje mi do ciebie , ciekawy jest ten kosmyk na twarzy, długo sie przyzwyczajac nie bede bo po suwaczku bede cie kojarzyc.
_________________ Świat cierpi na brak mężczyzn, szczególnie tych, którzy są cokolwiek warci.
— Jane Austen.
Czasami wydaje nam się, że ludzie są loteryjnymi losami: że znajdują sie obok nas, by urzeczywistnić nasze absurdalne nadzieje. Carlos Ruiz Zafon
Pani ma ladna figure Ponczochy czy co to tam ma na nogach
no to na nogach super czarno biały jest i to juz punk dla niego. w pirwszej chwili wydawało mi sie ze to za małe jest i mało wiadc , ale jednak jest bardzo fajny , pewnie nie na długo , ale na pewno jest charakterystyczny i nikt go nie pomyli.
— Jane Austen.
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 407 dni temu Posty: 2876 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Asia
Stan: Zajęta :)
Partner: P.
Nastrój:
Wysłany: 2009-11-12, 18:14
kashira, a mi się jakoś nie widzi Penelope to fajna babka, ale akurat to zdjęcie nie bardzo mi się podoba...
katti, dla mnie bomba I o wiele lepszy od poprzedniego. Jak by to powiedziec... kwintesencja
_________________ I spraw Panie Boże, by te wszystkie kalorie poszły mi w cycki...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum