Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 774 dni temu Posty: 243
Profil: Imię: Marta
Wzrost: Za malo :)
Włosy: Brunetka :P
Stan: zakochana :*
Wysłany: 2007-10-30, 20:35 nasza klasa :)
z gory mowie ze to nie reklama hehe
dziewczynki macie swoje profile na nasza-klasa.pl ? to moze sie pozapraszamy do znajomych z checia bym poogladala wasze fotki itd
Martuś dokładnie o tym samym wczoraj pomyślałam tylko gdzie się powymieniać tymi profilami? tak wszystkim w temacie ogólnym to bym nie chciała nazwiska podawać...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 575 dni temu Posty: 3312 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-10-30, 21:36
A ja tam nie mam jeszcze konta ale zaraz sobie założe
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 575 dni temu Posty: 3312 Skąd: Łódź
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-10-30, 21:39
to moze na pw wymienimy sie danymi?
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 775 dni temu Posty: 2959 Skąd: Wałbrzych
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-10-30, 21:54
Madzia81 napisał/a:
tylko gdzie się powymieniać tymi profilami? tak wszystkim w temacie ogólnym to bym nie chciała nazwiska podawać...
można po prostu się umówić, że tam gdzie się wpisuje "pseudonim szkolny" możemy wpisywać nasze nicki z forum - albo wpisać jakiś tam jaki mieliśmy i napisać tutaj jaki mamy tam wpisany - bo po pseudonimach też można szukać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum