ja chyba mam mieszana, policzki mam sliczne i gladkie bez wagrow i wypryskow a czolo to jak po wojnie z komarami wiecznie cos tam wyskoczy a ja to cisne przez trzy dni zz rzedu i pozniej mam blizny
ale teraz kupilam jakis krem na ebayu i jest troche lepiej, wypryski coraz rzadsze i blizny zeszly
twarz myje zelem clearasil i uzywam toniku z Clean & clear do cery z wagrami i tez z garnier czysta skora na rozszerzone pory
ale mysle ze umowie sie na wizyte do kosmetyczki bo jak widze dziewczyny z taka gladziutka skora to mnie nosi z zazdrosci tez chce
nie pamietam teraz nazwy, ale nie jest to jaks firma typu Loreal czy cos w tym stylu. To jakis taki na bazie ziolek itp zobacze w domku i napisze pozniej. W kazdym razie blizny mi schodza a krem kosztowal £5.00 to jakies 20zl
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 80 dni temu Posty: 63 Skąd: Gdańsk
Profil: Imię: Karolina
Wzrost: 168
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Marek
Wysłany: 2008-03-28, 19:18
Ja niedawno kupiłam kosmetyki z serii Normaderm Vischy. Żel głęboko oczyszczający, tonik, krem na dzień i krem na noc. Jeszcze efektow nie widac bo bardzo krotko uzywam, ale mam nadzieje ze okażą sie skuteczne. Cerę mam że tak powiem mieszaną z niedoskonałościami typu zaskurniki rozszerzone pory i czasem wypryski, szczególnie po okresie jest nieciekawie....
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 52 dni temu Posty: 275
Profil: Stan: dziewczyna mojego chłopaka
Wysłany: 2008-03-29, 08:55
wyszło mi, że mam skórę wrażliwą. Dla mnie to nie nowość, od kiedy pamiętam miałam w okolicy żuchwy delikatne, prawie nie widoczne krostki. Rzadko który produkt nie wywołuje u mnie alergii. Chociaż przyznam, że z wiekiem stan cery mi się poprawia
ja mam cerę tłustą i muszę wam powiedzieć o moim ostatnim odkryciu własnie dal tej cery. stosuję codziennie rano i wieczorem zel i tonik Olay do cery tłustej a do tego wieczorem krem na noc Olay jest tylko jeden do każdej cery. buzia ładnie wygląda zaczerwienienia znikają a małe wypryski goją.bardzo polecam.
_________________ Cierpliwość...to spokój, że przecież się stanie!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum