Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 390 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-09-12, 12:03
Kasiula napisał/a:
Ja skończyłam filologię romańską i jestem nauczycielką języka francuskiego. Nie pracuję, bo zajmuję się dzieckiem.
ooo uczylam sie tego jezyka 3 lata w liceum i bardzo polubilam xD
ale na studiach wybralam angielski (to standard) i jezyk migowy ;]
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 318 dni temu Posty: 172 Skąd: Sanok
Profil: Imię: Kasia
Wzrost: 167
Włosy: jasne
Wysłany: 2007-09-13, 01:27
a ja jestem kelnerka w knajpie..przez wakacje:) Nie powiem ze łatwa praca bo nie jest..trzeba użerac sie z pijanymi facetami, i duzo pracy..ale.czesto jest fajnie:)
_________________ ..gdy jest bardzo smutno, to kocha sie zachody słońca..
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 423 dni temu Posty: 4272
Profil:
Wysłany: 2007-09-13, 10:41
chocolate, ja kiedys b. chcialam pracowac w barze. Nawet mialam juz jedna rozmowe z wlascicielka...ale kiedy szukala kogos to "zapomniala" o mnie ech...mogla byc szczera
Pozniej moj Misiek otworzyl knajpke (zle na tym wyszedl) wiec mu zawsze pomagalam, uwelbiam ta prace wiec ci zazdroszcze
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 318 dni temu Posty: 172 Skąd: Sanok
Profil: Imię: Kasia
Wzrost: 167
Włosy: jasne
Wysłany: 2007-09-13, 23:20
madzia Na pewno niczego nie żałuje bo to miłe doświadczenie..ale nie wyobrazam sobie takiej pracy na stale:)..nie dosc ze pracuje za 5zl za godzine czesto po 14 godzin dziennie (bo tam organizuja tez dyskoteki) to jeszcze czasem 7 razy w tygodniu bez wolnego a czesto tez zdaza sie tak ze koncze o 4 nad ranem a do pracy mam na 8.. wiec po tych wakacjach jestem po prostu wykonczona:) ale bede miala duzo dobrych wspomnien mimo wszytsko i nowych znajomoscI:),, Na szczescie prace koncze juz w niedziele bo wybieram sie na dzienne studia;) ..a za ponad tydzien wraca moj misiek z Anglii wiec zacznie sie pelen relaks..chociaz przez chwilke:)
_________________ ..gdy jest bardzo smutno, to kocha sie zachody słońca..
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 322 dni temu Posty: 458 Skąd: Zabrze
Profil: Imię: kasia
Wzrost: malutki :) 158 cm
Włosy: brunetka
Stan: od 26.04.2003- mężatka :)
Partner: Artuś
Wysłany: 2007-10-18, 07:19
mój pierwszy zawód to: operator procesów technologicznych w przemyśle spożywczym hi hi ale nie pracowałam w tym zawodzie, po szkole utknełam na 5 lat w firmie złotniczo- jubilerskiej, a już za 2 miechy będę technikiem dentystycznym i w tym zawodzie widzę się do końca swych dni
Informacje: Wiek: 50 Dołączyła 353 dni temu Posty: 263
Profil:
Wysłany: 2007-10-18, 09:18
kasia1980 napisał/a:
mój pierwszy zawód to: operator procesów technologicznych w przemyśle spożywczym hi hi ale nie pracowałam w tym zawodzie, po szkole utknełam na 5 lat w firmie złotniczo- jubilerskiej, a już za 2 miechy będę technikiem dentystycznym i w tym zawodzie widzę się do końca swych dni
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 272 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2007-10-18, 11:30
Mam dwa zawody wyuczone:
1. sekretarka- i w tym pracuję.
2.Doradca Zawodowy-Pedagog.-tylko studia lecencjackie.
Nie lubię pracy sekretarki. Kompletnie się w tym nie czuję Źle kiedyś wybrałam).
Moim marzeniem jest nauczanie początkowe ale do tego doszłam dopiero po ukończeniu studiów. Teoretycznie można jeszcze takie studia ukończyć (uzpełniające magisterskie)ale różnice programowe do zdania są z ............................chyba 84 przedmiotów!
I czy warto szukać pracy w tak późnym wieku w szkole?
Więc kobiety!!! dobrze wybierajcie!Bo zły wybór bardzo zaważy na Waszym życiu.
Żeby człowiek mógł cofnąć czas
[ Dodano: 2007-10-18, 11:34 ]
klaudia20 napisał/a:
technik agrobiznesu:)
Klaudio ja patrząc na Twoją fotkę myślałam, że jesteś modelką Poważnie.
Taka uroda na polu marnować się nie może
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum