Rejestracja Zaloguj  

Chat [0] Uzaleznione Rangi Mapa                   Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
Nasz zawód
Autor Wiadomość
cerrata 

Informacje:
Dołączyła 560 dni temu

Profil:

Wysłany: 2008-11-25, 14:59   

ja moją pracę lubię, ogólnie lubię handel..
teraźniejsze miejsce pracy rownież mi odpowiada mimo tego iż mam baaaardzo dużo na głowie, więcej niż można byłoby się spodziewać po prowadzeniu małego sklepiku ;-)
Natomiast nienawidzę kierowniczki, i szefa nienawidzę mimo tego że go lubię :P Bo nic tej swojej dziuni nie powie...

;-)

REKLAMA

lowca_motyli 
(zły)doradca

Informacje:

Profil:
Włosy: Blond
Partner: Mary Jane
Nastrój:
pijana

Wysłany: 2008-11-25, 15:15   

Ja mam dla wielu wymarzoną pracę : siedze przed kompem przez 8 godzin, mam kawę, herbatę, mogę mieć 10 przerw na jedzenie, mój przełożony jest 300 km stąd, mogę przyjść do pracy zarówno o 7 jak i o 11 i wcale nie muszę być specjalnie trzeźwy...ale powiem Wam że zaczyna mnie to nudzić. Strasznie nudzić!! Chciałbym robić na codzień coś bardziej ekscytującego, mieć więcej kontaktu z żywymi ludźmi, ale jednocześnie wiem, że będzie mi bardzo ciężko znaleźć taką kasę...Więc narazie zostaje ale nie jestem tym zachwycony

nie(d)oceniona 
niegrzeczna

Informacje:
Dołączyła 149 dni temu

Profil:
Stan: all alone ;)

Wysłany: 2008-11-25, 16:21   

ja mam mojąwymarzoną pracę :mrgreen: męczącą, ale wymarzoną ... jeżdże jako pilotka, mam kontakt z ludźmi, zwiedzam mnóstwo ciekawych miejsc, poznaję genialnych ludzi w różnym wieku ;-) ...

szef ??? porażka na całej linii :roll: nie trawie go, nie znoszę szczerze i z całego serca, ale jak to mawia moja mama szanuj szefa swego możesz mieć gorszego :-> wieć toleruje jego głupie docinki, teksty, zachowania. zresztą nie bardzo mam wybór :roll: z drugiej strony jak ja nawaliłam w pracy ... zrozumiał, nie powiem że obeszło sie bez konsekwencji - ale prace ciągle mam :mrgreen: czyli przejawia ludzkie odruchy <umieraam>

zamienić na inną ? NIEEE... tu mi dobrze ... fajni współpracownicy, fajny "klimat", szefa da sie przeżyć :mrgreen: póki co ta praca pasuje mi idealnie

maartekkk 
?... !!

Informacje:
Dołączyła 132 dni temu

Profil:
Włosy: Różne;))
Stan: Na smyczy:P
Partner: Tomaszek =D
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2008-11-25, 21:20   

lowca_motyli, jakies biurkowe sprawy, informatyczne, cos tedy? Pochwal sie no, gdzie taka fajna prace znalezc:P

Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.

lowca_motyli 
(zły)doradca

Informacje:

Profil:
Włosy: Blond
Partner: Mary Jane
Nastrój:
pijana

Wysłany: 2008-11-26, 09:25   

maartekkk, już gdzieś to pisałem pracuję w dużej firmie zajmującej się maszynami budowlanymi(nazwy nie wymienię :-P w razie czegoś), zajmuję się fakturowaniem przeglądów i napraw, ale robiąc to w moim tempie wystarczy 2 godziny dziennie popracować i jestem ze wszystkim na bieżąco...tak że mam czas nawet na czytanie tych głupot co Wy tu piszecie :mrgreen:

malenka 

Informacje:
Dołączyła 317 dni temu

Profil:
Nastrój:
zdolowana

Wysłany: 2008-11-26, 10:38   

Ja na początku lubiłam swoją pracę, ale odkąd "aptekarz" :P zaczął wymyślać te swoje głupoty, idotyzmy wyszło na jaw że nie ma pojęcia o tym jak wyglądają sklepy i praca w sklepach zaczęłam intensywne poszukiwanie nowej... póki co idzie mi średnio... :-/
mam w miarę fajną kierowniczkę chodziać ona lubi robić taką chronologię ludzi... i Ci co są najniżej mają najgorzej zawsze...
a dyrektor tylko przeprasza... juz mnie to zaczyna irytować. jest strasznie fajnym do rany przyłóż facetem... ale jak przyjdzie jakiś klient który wyciągnie jakieś z d*** pretensje to zamiast go uświadomić to go przeprasza... i potem ten klient wraca i znów ma z d*** pretensje i dyrektor go przeprasza i kupona rabatowy daje... dla mnie bez sensu...

Roxi 
grypowa...

Informacje:
Dołączyła 115 dni temu

Profil:
Wzrost: 173
Włosy: brąz
Stan: panna
Partner: mr. D.
Nastrój:
chora

Wysłany: 2008-11-26, 11:03   

ja mam podobną pracę jak lowca_motyli, siedzę 8 h przed kompem:)moim szefem jest mój dobry kumpel:)
Pracuję w firmie, któa się zajmuje handlem i montarzem okien, szaf wnękowych i rolet. Moim zadaniem jest przyjmowanie zamówien od klientów, i szeroko pojęte "sekretarstwo" ;-)

Większość czasu siedzę przed kompkiem pracę mgr tutaj napisała bo mam wolnego czasu na prawdę dużo. Praca jest fajna, ale to nie jest szczyt moich marzeń, po proastu jak skończę studia to zaczę rozglądać się za czymś bliższym mojemu zawodu. ;-)

[ Dodano: 2008-11-27, 15:53 ]
lowca_motyli napisał/a:
maartekkk, już gdzieś to pisałem pracuję w dużej firmie zajmującej się maszynami budowlanymi(nazwy nie wymienię :-P

Juz wymieniłeś dwa miesiące temu- Caterpillar ;> , no chyba że zmieniłeś

Torii1988 
nieosiągalna

Informacje:
Dołączyła 57 dni temu

Profil:
Imię: Justyna
Wzrost: 164 cm
Włosy: Blondi :)
Stan: zakochana panna
Partner: K.
Nastrój:
neutralna

Wysłany: 2008-12-01, 18:13   

tanika_aha napisał/a:
Ja puki co cały czas pracuję w jednym miejscu,w hotelu jako recepcjonistk

ja również jestem recepcjonistką w hotelu :) 12 godzin siedzę na d...e przed komputerem i sie nudzę, ale nie narzekam bo praca jest luźna. jestem z niej zadowolona

star_princess 
Wredna Realistka

Informacje:
Dołączyła 46 dni temu

Profil:
Wzrost: 173
Włosy: Pofarbowaniec
Stan: Szczęśliwie zaręczona
Partner: B.
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2008-12-02, 00:04   

ja z zawodu jestem nauczycielką j. angielskiego :P po rocznym przesiedzeniu w podstawowce zrezygnowałam :P
na czas konczenia studiow bawię się w dekorowanie :)

kaskuskaa 

Informacje:
Dołączyła 58 dni temu

Profil:
Imię: kaskuskaa
Włosy: blond
Stan: narzeczona

Wysłany: 2008-12-05, 22:39   

Ja jestem kosmetyczka, gdy zaczynalam ta szkole mamusia dobrze mowila, dziecko prosze cie idz na cos luzniejszego bo w przyszlosci bedziesz slono zalowac.... i jak juz troszke popracowalam zauwazylam ze z niektorymi argumentami mama miala racje... ze np praca swiatek, piatek i sobota (w moim przypadku rowniez niedziela) po 10 godzin dziennie i do tego praca w uslugach z ludzmi jest niesamowicie wyczerpujaca psychicznie:(. Zwracajac uwage na to ze zawodu uczylam sie w Polsce i to tam podjelam swoja pierwsza prace w gabinecie musze stwierdzic ze w naszym kraju nie nie zle, wrecz przeciwnie! Bylam podekscytowana, niestety jak juz wspomnialam wyzej, rece mi opadly jak zobaczylam gabinety kosmetyczne od srodka w Londynie, brud, syf i ubostwo!!!! Sklamalabym gdybym powiedziala ze w kazdym gabinecie tak bylo, no trafil sie jeden naprawde czysty gdzie i ja bym sie poddala jakiemukolwiek zabiegowi:), ale jesli chodzi o reszte w ktorych pracowalam to bylo zle i jeszcze gorzej, nawet nie probujcie sobie tego wyobrazic. W Polsce od razu taki gabinet bylby zamkniety! A klientki Angielki lub murzynki..... powiem tyle Polki to naczystrze kobiety pod sloncem, a reszte same wywnioskujcie:)Ale i tak kocham ten zawod!! Latwo nie jest ale kto powiedzial ze tak bedzie? To moja pasja!!!

[ Dodano: 2008-12-05, 21:44 ]
Aha bo napisalam ze tak brudno i niesterylnie to morzecie sobie odebrac to w ten sposob ze i ja tak funkcjonowalam, ale wlasnie jak chcialam wprowadzic jakies swoje zmiany dotyczace sterylnosci i czystosci to nagle kazdy byl zdziwiony ze to na to nie ma czasu! i ze tak jak jest, jest ok.

[ Dodano: 2008-12-05, 21:46 ]
jeszcze jedno bo mnie to razi :oops: powinno tam byc MOZECIE sorki za niestosowny blad ortograficzny :oops: :oops: :oops:

tanika_aha 
sweet & strong;)

Informacje:
Dołączyła 95 dni temu

Profil:
Imię: Doti ;)
Wzrost: 165
Włosy: brunetka
Stan: panna
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2008-12-07, 14:21   

organizator przyjeć i usług gastronomicznych ale pracuję obecnie w hotelarstwie.

Odpowiedz do tematu