Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 530 dni temu Posty: 1502 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2006-12-10, 07:02 Nasi milusińscy :-)
Otórz tu w tym temacie możemy pochwalić się naszymi pupilkami i na nie troszkę ponażekać
oto moje wstrętne paskudne kocisko , nazywa się Walduś i jest okropny
broji okropnie wszędzie go pełno i jest strasznie upierdliwy .Ale jest też moim kosianych synkiem którego strasznie rozpieszczam
resztę mojej menarzerii dodam jak wrócę z zajęć
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 536 dni temu Posty: 2840 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2006-12-12, 21:56
Xantia, slyszalam ze jak przychodzi ktos nowy to gekonek przychodzi na ramie sie przywitac ja jakos nie jestem przekonana do gadow, a juz na pewno nie do zadnych pająków. strusiek chcial kiedys kupic jakiegos pajaka od kumpla to mu powiedzialam,ze nie bede z tym pajakiem w jednym pokoju przebywac, wiec bedzie go musial wynosic na czas moejgo przyjscia... nie kupil
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 535 dni temu Posty: 244
Profil: Imię: Marta
Wzrost: Za malo :)
Włosy: Brunetka :P
Stan: zakochana :*
Wysłany: 2006-12-13, 11:08
Kociak napisał/a:
Xantia, slyszalam ze jak przychodzi ktos nowy to gekonek przychodzi na ramie sie przywitac ja jakos nie jestem przekonana do gadow, a juz na pewno nie do zadnych pająków. strusiek chcial kiedys kupic jakiegos pajaka od kumpla to mu powiedzialam,ze nie bede z tym pajakiem w jednym pokoju przebywac, wiec bedzie go musial wynosic na czas moejgo przyjscia... nie kupil
oj pajak to pajak ale gekon to calkiem cos innego
mile nie grozne hehe mowie ci zobaczysz kiedys jakie to fajne to bedziecie chcieli miec
_________________ nigdy nie przestane cie kochac ******* [`]
ogromną to za mało powiedziane
ona jest jak koń!! dzieciaki to spokojnie mogłyby na niej jeździć, a moja pieska, która nie jest maluteńka, wygląda przy niej jak wróbelek
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 536 dni temu Posty: 2840 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-05-13, 22:02
madzia napisał/a:
Ja mam fiola na punkcie psow
nie tylko TY ja od jakiegoś czasu mam także fioła wszystkie bym głaskała i ukochała no ale najbardziej to moją własną, chociaż czasami jest niedobra ogólnie to przy niej nauczyłam się co to znaczy byc tak naprawdę za kogoś odpowiedzialnym... Bo moja poprzednią sunię, kupiliśmy jak ja miałam jakieś 7 lat, więc to dla mnie była raczej "zabawka", która się mnie nie słuchała itd... A teraz,z Lunią to inaczej jest. Ile ja już jej różnych zabiegów musiałam robić ( bo to chorowity piesek), już 3 razy czekałam w nerwach jak ona miała zabieg.... No normalnie jak dziecko prawie (na kolanka też mi się ładuje, żeby nie było)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum