Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 775 dni temu Posty: 2959 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-06-25, 23:22
śliczny kociak, bardzo ładny kolorek jak ja gdzieś znajdę to wrzucę Wam "tygrysa" mojego Piotrka jest ogrooooomny No i nie bez kozery na imię ma Prezes
kurczaczki a ja nie mam przy sobie fotek swoich maleństw: bokser, kundelek, kociak i król wróce do domku to nazdrobie wkleje za to fotke z monstera z przesłodka myszką... wymiata kobicina
Informacje: Dołączyła 588 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-06-27, 08:38
Ten Filipek jest u nas już drugim Filipkiem, jest tegoroczny i troche jeszcze dziki Poprzedniego mieliśmy ponad 2 lata i to dopiero było kochane ptaszydło, w lutym nam padł i jakoś do tej pory nie moge go odżałować to był taki mały przytuluś, przychodził do mnie z drugiego pokoju, wchodził na ramie i trzeba go było ciągle głaskać, a jak sie go olało, to skubał dziobem po uchu teraz stoi sobie w ramce na zdjęciu, buuu... porycze sie zaraz, tak mi go strasznie brakuje
Może ten nowy też sie tak oswoi, ale póki co straszny dzikus z niego jest i ucieka od ręki.
Magdaru, papużka też śliczniasta ale chyba krótko żyją te ptaszki co? pamiętam jak moja babcia hodwała, ale kanarki. zanim się zdążylam do nich przyzwyczaić - to już ich nie było albo umierały, albo uciekały
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum