Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 132 dni temu Posty: 1052 Skąd: L' Angleterre
Profil: Wzrost: 170
Włosy: Długie- blond
Stan: Panna
Partner: Brak
Wysłany: 2008-11-18, 19:04
Powracając do rudych kotów, ja również lubię takie umaszczenie, miałam nawet kota, który był rudy, to właśnie mój Rudy, który stawał się złocisty i mój drugi czarno biały Soccer.
Wysłany: 2008-11-18, 19:19
Dziękuję : )
Tilia mam jeszcze, ale tylko 2, dlatego że zdjęcia z komputera starego przepadły, a na laptopie zostało mi tylko 3 po nich .. Rudy już nie żyje, jak miał pół roczku zginął, a Soccerek jak miał 14 lat odszedł sobie bo zachorował bardzo ciężko i nawet przeszczep nerki nie dałby mu długiego życia .. No i mam jeszcze zdjęcia samego Rudego, ale teraz pokażę 2 z Soccerem
I wkrótce pokażę też zdjęcie mojego pieska, którego też już niestety nie mam.
Wysłany: 2008-11-18, 19:31
Nie mam teraz żadnego, a jak już jestem tutaj to też niestety nie miałabym tyle czasu na opiekę nad zwierzętami jak w Polsce.
A na drugim zdjęciu fakt, bardzo fajnie leżą Często tak leżały, Rudy wziął Soccera za mamusię, bo zwinęłam Rudzielca z pola jak miał może 2-3 tygodnie i tak już się tulił do Zezolka i nie mógł się w ogóle odczepić od niego No i zrobienie zdjęcia w takim fajnym ujęciu nie stanowiło problemu
Wysłany: 2008-11-18, 19:47
Wielka szkoda, ale nawet nie wiem jakby zniosły lot samolotem, a na pewno nie wiem jak byłoby z Soccerem, więc to brutalne, ale przynajmniej zaoszczędziły sobie męki .. No, ale nie warto rozpamiętywać, trzeba się zdystansować
Niech Panie wrzucają kolejną serię swoich
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 56 dni temu Posty: 32 Skąd: wszechświat
Profil: Imię: Kinga
Stan: mężatka
Partner: Adam
Wysłany: 2008-11-19, 12:33
a ja mam śliczną sunie a'la bernardyn (bernardyn a mama była z domieszką malamuta). Jest tak oddana i kochana, że nie wyobrażamy sobie naszej rodzinki bez niej. Neli jest jeszcze szczeniaczkiem (z czerwca tego roku) ale wielka jest już.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum