Informacje: Dołączyła 284 dni temu Posty: 2916 Skąd: w krainie marzen...
Profil: Imię: S.
Wzrost: malutka
Włosy: czarnulka
Stan: szczęśliwa żonka:)
Partner: P.
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-19, 12:28
Kahela napisał/a:
saja, śliczności...Dolar rządzi - najpiękniejszy na forum jak dla mnie...
Bez urazy dziewczynki, wszystkie Wasze zwierzaki fajne, ale w Dolarze się zakochałam....
Kochanie moje dal mnie tez jest najpiekniejszy... z kazdym dniem coraz wiekszy.. i taki kochany.. co prawda troche zlosliwy jest ale i tak nie umiem sie na neigo gniewac...
taa Dolar gora !!! hihi
No to przekaze mu ze pewna urocza kobietka jets w nim zakochana po uszy haha
[ Dodano: 2008-10-19, 13:30 ]
calineczka napisał/a:
Saja ale sie zmienia super duży już
nioo duzy duzy... az uwierzyc nei moge... jeszcze niedawno nosilam go na rekach.. on teraz z przyzwyczajenia tez chce mi wskakiwac na rece ale nie przeciez nie dam rady nosic prawie 20 kg.. a jak mu mowie ze nie wolno to jaki obrazony jest haha
Cytat:
Super pies, sprawia wrażenie takiego mądrego psiaka
i powiem ci ze naprawde madry pies bedzie z niego
Cytat:
saja jaki on jest śliczny!!!!
a dziekowac dziekowac
Wzrost: malutka
Włosy: czarnulka
Stan: szczęśliwa żonka:)
Partner: P.
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-24, 09:58
Cytat:
saja, sliczny jest Dolarek widac ze taki zdrowy i zadbany i te kolorki siersci ma piekna
a dziekuje dziekuje.. staramy sie o niego dbac o ile czas pozwala... tata sumienie go wyczesuje.... witaminki tez dostaje wiec i siersc ma ladny kolor i sie swieci...
aha o ile dobrze pamietam to Kahela pytala czy bedzie krotko czy dlugowlosy wiec juz teraz moge powiedziec ze bedzie taki pol na pol... haha... wiec bedzie mial troche dluzsze wlosy niz normalny krotkowlosy owczrek... ehhh torche zamotalam ale mam nadzieje ze idzie zorumiec.... co autor mial na mysli haha
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum