Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 522 dni temu Posty: 609 Skąd: to pytanie?
Profil: Imię: Anna
Wzrost: 170
Włosy: czarny
Wysłany: 2008-09-28, 14:49
Moje dzieci ....
Kocham Azira, jest takim cudownym kotem, ze innego bym nie chciala miec-przybłęda.I ma cudowne oczy.
Luna-czarna-zakupiona w sklepie ZOO,indywidualistka, i dzikuska, ma prawie 6 miesięcy, po pierwszej rujce czeka ją sterylizacja.
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 522 dni temu Posty: 609 Skąd: to pytanie?
Profil: Imię: Anna
Wzrost: 170
Włosy: czarny
Wysłany: 2008-09-28, 15:29
Kocham Bernardyny, cudne są.
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 180 dni temu Posty: 164 Skąd: Anglia
Profil: Imię: Aśka
Wzrost: średni
Włosy: ciemny brąz
Stan: męzatka
Partner: Artur :)
Nastrój:
Wysłany: 2008-09-28, 18:57
no ja za nia nie przepadam, kroliki sa egoistyczne i samolubne, ale skoro juz mam to sie opiekuje, moze wy macie jakies metody na kroliki zeby sie z nimi zaprzyjaznic bo ja nie umiem
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 389 dni temu Posty: 2380 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: sylwia
Wysłany: 2008-09-28, 19:02
Lady Jo napisał/a:
kroliki sa egoistyczne i samolubne,
łeee moja taka nie jest. ona jest raczej jak psiak, cały czas chce żeby ją głaskać i drapać po grzbiecie, wtedy się tak fajnie rozkłada tylko przed małym ucieka, bo on ma za dużo tej miłości dla niej i ją troche męczy
_________________ Czasem łzy rozświetlą świat, w którym nikt nie chce cię znać...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum