Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 209 dni temu Posty: 1493 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Kasia
Włosy: czarne
Stan: wolna
Wysłany: 2008-08-30, 14:28
krowka17, to Ty bylas z rodzicami na wczasach? bo cos mi sie wydawalo ze pisalas ze piesek z rodzicami pojechal a Ty w domu z facetem... a na zdjeciach widze ze na plazy z pieskiem jestes...
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 231 dni temu Posty: 2908 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Mila
Partner: L.
Wysłany: 2008-08-30, 19:52
Tilia, no nad morze może tak, ale pomyślałam o zalewie, to zaledwie około 30 km...no i nie wzięłam pod uwagę, że nie dla każdego odległość około 100 km, to jest rzut beretem
Dla mnie tak, dlatego napisałam, że w każdej chwili może skoczyć...
Tilia, no i co to za problem wsiasc w pociag i pojechac ja nie rozumiem po co te podejrzenia...
Olciiia to nie żadne podejrzenia po prostu mój geograf zawsze powtarzał,że ludzie myślą,że Szczecin nad morzem leży,100m i plaża dlatego myślałam,że Kahela też się zamotała,ale widzę,że Ona dobrze obeznana w temacie
Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 131 dni temu Posty: 2931 Skąd: szczecin
Profil: Imię: Marta
Włosy: Czarne
Stan: zniewolona...
Partner: Danielus:*
Wysłany: 2008-08-31, 15:00
eee no laski.... moi rodzice pojechali nad morze cala rodzinka a ja z danielkiem dojechalam do nich bo nam sie nudzilo samym w domku a nad morzem piekna pogoda pokapac sie mozna bylo i zamiast siedziec tydzien w domu to spedzilismy piekne pare dni nad morzem a nad morze od siebie mam godzine jazdy samochodem a 40 min pociagiem wiec nie dziwcie sie spedzilismy 2 dni w domu a potem pojechalismy .
Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 131 dni temu Posty: 2931 Skąd: szczecin
Profil: Imię: Marta
Włosy: Czarne
Stan: zniewolona...
Partner: Danielus:*
Wysłany: 2008-09-01, 17:05
fajna babka, hehe on wchodzi do wody jak widzi ze musi cos ratowac a ze dorwal sobie takiego wielkiego kija chyba mial ze 2 metry to go wyciagal z wody
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum