Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-07-24, 22:19
milli, pesymistyczny akcent jak najbardziej na miejscu Stworek Chomiś odszedł od nas 22. 07 (we wtorek) już był opłakany tu na forum i mi lepiej ale przyznam sie że z Tomkiem traktowaliśmy go jak nasze dziecko nawet jak pisałam mejle doi Tomka to zawsze było trochę o chomiczku w postaci "Tatusiu a mamusia pozwoliła mi dziś pochodzić po komputerze i tak sie fajne biegało tylko że ty byleś tam i nie mogłem do ciebie iść tam na obrazku byleś" wiem że brzmi to jakbym miała nie tak pod kopuła ale taki go pokochaliśmy
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 184 dni temu Posty: 773 Skąd: Kraków
Profil: Partner: pan K. :*
Wysłany: 2008-07-25, 19:43
To straszne, kiedy zwierzątka od nas odchodzą (zwłaszcza takie psy które żyją długo jak na zwierzaki) ja sama w zeszłym roku, przezyłams trate pieska, który był ze mną
praktycznie od 3 roku życia. Wiecie na szczęscie mam jeszcze jednego pieska (synka tamtej suczki która zdechła) i dzięki temu jakoś łatwiej mi się było pogodzic ze stratą ale czasami jak sobie wspominam zabawy, spacery to aż łezka w oku się kręci
Serdecznie Wam dziękuję, dzisiaj jest dla mnie smutny dzień...
Sukces odszedł za Tęczowy Most 4 miesiące temu, miał raka śledziony...
Ogromnie za nim tęsknię... [*]
Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 48 dni temu Posty: 1241 Skąd: szczecin
Profil: Imię: Marta
Włosy: Czarne
Stan: zniewolona...
Partner: Danielus:*
Wysłany: 2008-07-26, 01:32
a to cos mojego pieknego ktorego kochammmm
[ Dodano: 2008-07-26, 01:52 ]
widze calineczka ze cos nas laczy:D 2 takie ciamajdy...ale za to jakie kochane;) z tego co widzialam to twoj tez biega z pilka:D moj nam juz 8 pilek pogryzl i ciagle biega i biega z tymi pilkami:D ogolnie to troszke mniejszy jest od twojego co mnie dziwi...bo on taki smieszny jest i jakiego boksera nie widze to moj jest zawsze mniejszy a ma juz rok 0.o ale to kochane sa pieski za nic w swiecie bym go nie oddala...wczesniej przed nim mialam buldoga francuskiego tez kochane pieski ale to wieczne dzieci niczego ich nie idzie nauczyc a ten przynajmniej(moj obecny) umie siedziec podac lape i przybic piatke:D
Opis zdjecia: po jedzonku z ryzem na nosku :)
Plik ściągnięto 2 raz(y) 55,58 KB
Opis zdjecia: a tutaj mial zaledwie 3 miesiace:D do dzisiaj mu zostalo to jego spanie nam na nogach:D
Plik ściągnięto 2 raz(y) 37,67 KB
Opis zdjecia: a to jak pieknie sie prezentuje nad naszym morzem:P
Plik ściągnięto 1 raz(y) 58,68 KB
Opis zdjecia: moje roczne cudenko :* Bokserek ^^
Plik ściągnięto 1 raz(y) 45,58 KB
Opis zdjecia: moje kochane:* uwielbia spac na moim lozku hehe
krowka17, super bokserek widze , że one wszystkie takie ciapowate ale taki juz ich urok a mój większy bo on jest po prostu..grubas .....utyło mu sie ostatnio , mój tato tak go dobrze karmi
To pierwsze słodkie jak taki malutki
milli,
o Twojej psince juz kiedys pisałam , że sliczna i jeszcze raz to powtórzę -cudna
Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 48 dni temu Posty: 1241 Skąd: szczecin
Profil: Imię: Marta
Włosy: Czarne
Stan: zniewolona...
Partner: Danielus:*
Wysłany: 2008-07-26, 11:05
hehe na poczatku jak go kupowalam z tata to nie bylam zadowolona bo ja chcialam bardzo buldoga francuskiego...ale no kurcze jak zobaczylam tego bokserka...to nie moglam sie oprzec:D moj tato tez go czasami tak dobrze przykarmi ale potem odrazu idzie z nim do parku zeby sie wybiegal:D moja psinka gruba nie jest:) ladnie sie prezentuje....szczuplutki i tak mmmm kocham te pieski ^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum