Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 179 dni temu Posty: 534 Skąd: Dublin
Profil: Imię: Agatka
Włosy: czane/czerwone:)
Stan: panna
Partner: Jacek
Wysłany: 2008-07-23, 14:47
ja sie mu boje luknac pod ogon bo sie naczytalam ze jak sie gebrila za ogon zlapie to on odrzuca jak jaszczurka bo czuje zagrozenie... i kurna mam nasakre bo se kupilam zwierza i boje sie ze go skrzywdze... najlepsze jest to nie wiem czy pisalam ze jak bylam w sklepie to powiedzialam ze chce tego czarnego chomika bo nie wiedzialam co to
_________________ Your higher power may be God or Jesus Christ
It doesn't really matter much to me
Without each others help there ain't no hope for us
I'm living in a dream of fantasy...
Wysłany: 2008-07-23, 14:55
angik1683 napisał/a:
niepytalas w sklepie czy to chlopczyk czy dziewczynka?
kurna nie bo sie lampilam na tego pana co mi sprzedawal bo taki faaajowy byl i jeszcze mowil do mnie ze kazdy by byl szczesliwy wracajac ze mna do domu i zazdrosci mojemu Myszowi...
no i wszytko jasne...
ide zaraz mu zarlo kupic bo klatke zalatwilam na jutro takze jeszcze dzis bedzie sie meczyl w wiaderku
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 427 dni temu Posty: 5875 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Nastrój:
Wysłany: 2008-07-23, 14:57
Black_Angel napisał/a:
kurna nie bo sie lampilam na tego pana co mi sprzedawal bo taki faaajowy byl i jeszcze mowil do mnie ze kazdy by byl szczesliwy wracajac ze mna do domu i zazdrosci mojemu Myszowi...
no to bierz chestera i do sklepu z nim,ty popodrywas pana sprzedawce ,a pan sprzedawca pozaglada pod ogon chesterowi i plec okresli
Wysłany: 2008-07-23, 16:08
przyszlam pana nie bylo... ale kupilismy zarelko i wtrynia i bardziej mnie lubi widze wiec moze pozwoli zajrzec pod ogonek
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Nastrój:
Wysłany: 2008-07-23, 18:38
Black_Angel, w jednym linku co ci posłałam jest jak rozpoznawać płeć przeczytaj sobie co do parki to wiesz zawsze jest większy kłopot a to że lubi to nieznaczy że musi mieć bo potem będą małe albo jak dwóch samców to ci sie gryźć będą i będzie problem naprawdę śliczny ten twój myszoskoczek patrzę i podziwiam
Olcia u psow jak sie oblizuja (nie liczac po jedzeniu) to jest sygnal uspokajajacy wiec pewnie moja panna chciala mi powiedziec: wez juz skoncz mnie ganiac z tym aparatem bo za nadgodziny modelom sie placi
Fajna babka- slodki chomicek przypomina mi moja juz od dawna niezyjaca Klopsie W chomikach najgorsze jest to ze tak ktorko zycia, jak juz sie do niego przywiazesz to Ci taki umiera i tyle go widzialas (sorry za pesymistyczny akcent)
_________________ Live as you will die tommorow
Dream as you will live forever
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum