Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 175 dni temu Posty: 3088 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-21, 21:25
Jewel ale ja jej to na chwile do zdjęc zakładam chociaż powinna nosic cały czas bo takie świnki muszą bo od futerka coś im sie robi z oczami a nie powinno sie za często podcinac,no ale jakoś tak jaj podciełam że jest póki co spokój,bałabym sie zostawic jej spinke bo jeszcze zje
_________________ "...There aint no ifs, buts, or maybes,
I'm gonna stay down and ride for you baby "
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 219 dni temu Posty: 1510 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-04-22, 11:50
Anusku modnisia z tej Twojej świnki
Jest naprawdę cudna i jak spogląda w aparat-modelka poprostu Jewel ciekawe co dobrego było w tej torbie?
Ale po oczkach widać jak kotek kocha panią
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 337 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-04-22, 12:47
Jewel, kotek postanowił tylko popilnować torebki pani
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Wysłany: 2008-04-24, 21:34
Diablica666, śliczny jest
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 222 dni temu Posty: 744 Skąd: tu i tu... i tam
Profil: Imię: Marta
Włosy: blond
Stan: zakochana
Partner: Aruś
Wysłany: 2008-04-24, 22:33
Boziu jak ja uwilbiam czarno-białe koty. Napatrzeć się nie mogę
Diabliczko, boskie maleństwo jest. Takie cizi-mizi
Podrap ją pod brudką ode mnie
_________________ Last night I asked my angel to watch over you but he came back soon.
I ask: Why?
He smile and said:
An angel doesn't watch over anotcher angel.
Wysłany: 2008-04-28, 16:48
Diablica666, poprosimy o więcej zdjęć Gucia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum