Informacje: Dołączyła 399 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-06-02, 21:21 polecam
Diablica666 napisał/a:
Ta pierwsza to moja ulubienica uwielbiam ten gatunek i gdyby nie sprzeciwy wszystkich dookola to bym taką miala.
to jest Brachypelma smithi-bardzo ładny (tani) i dosyc łatwy w hodowli gat polecam tymbardziej ze jest to jeden z najmniej agresywnych i jadowitych gat dostepnych na rynku( no moze poza mezczyznami....moja Val zeżarła swojego 1,2 i 3 chłopaka )
Hehe, te szmaragdesy to mi wyglądają na ładniejsza odmianę karaluchów chociaż gdyby były zamknięte w czymś a nie chodziły w łazience to jeszcze w miarę do zaakceptowania ale ja tam wolę pieski
Profil:
Wysłany: 2007-06-03, 16:13
kroliczka ma moja siostra:P baranka fajne toto ale dziala jak kałasznikow....co 2 kicniecia bobka zostawia szmaragdessy to odmiana tropikalna skarabeuszy(tylko ze zamiast bobkow jedza owoce) co do rodziny to zaczelam od pajaka i wszyscy sie go bali wywalic a potem przywykli mama to na poczatku patrzec na to nie mogla bo slabo jej sie robilo a teraz mi przy sprzataniu pomaga 3majac je lub pilnujac pozatym u mnie w domu zawsze bylo duzo zwierzatek tata jak zyl to papuzki hodowal i rybk
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 419 dni temu Posty: 4241
Profil:
Wysłany: 2007-06-03, 18:11
Moj byl nauczony robic kupke i sikac tylko w jedym miejscu w klatce. jak biegal po domku to nie rozrzucal tylko wskakiwal do klatki. I choc byl nie ufny...taki troszke dziekusek...to tak mi czasem przykro jak powspominam najlepszy byl jak sie zaczal domagac o glaskanie...wtedy mordka mnie zaczepial
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 397 dni temu Posty: 4057 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-06-04, 13:12
Kociak piesek cudowny, ja już od paru lat choruję na tego psiaka, wygląda jak cielaczek Świetny Tylko jak pójdę na swoje to sobie zakupię takie cudo tylko, że biszkoptowe
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Profil:
Wysłany: 2007-06-04, 21:27
ja bym chciala huskiego... ale mieszkam w miescie na 4 pietrze i nie moglabym mu poswiecac tyle czasu ile bym chciala i ile by potrzebowal.....a od psow wole koty
Madae, szmaragdesy czym by tam nie były - i tak się nie przekonam
madzia a komu oddałaś tego króliczka?? może mogłabyś go chociaż czasem dowiedzać?? ja się strasznie bałam, że będę uczulona na sierść psa, ale całe szczęście nie jestem. i mogę spokojnie żyć sobie ze swoją sunią kochaną
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum