Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 439 dni temu Posty: 4369
Profil:
Wysłany: 2007-05-14, 16:46
Ja mam w domu w PL. pieska...i tez czasem nie chce nic jesc i niestety nie wiem czym to spowodowane
Wlasnie, te oczka pieska i ogonek jak sie wraca do domu...
_________________ Cała w twoich rękach, dzięki Tobie wiem co w życiu ważne jest...
tez czasem nie chce nic jesc i niestety nie wiem czym to spowodowane
dzisiaj Lunę przekupiłam żołądkami z zupy nawtykałam ich do miski, wymieszałam z ryżem i zjadła. zołza jedna. mięsko to je aż jej ślinka cieknie, a na ryż czy jarzynk czy tam jej "zwykłe" jedzenia to ma focha
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 606 dni temu Posty: 2967 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-05-15, 23:16
Madzia81 napisał/a:
nie chce jeść i już się martwię
Ty się nie martw bo to na pewno przez cieczkę. Pamiętasz, że to wszyscy mówią, że w czasie cieczki to nawet powinno się dawać połowę dawki zwyczajnej Już nie panikuj siostra
Wysłany: 2007-06-02, 11:10
Madae napisał/a:
ale moimi ulubienicami są moje 2 pajęczyce
ogólnie to ja tych pająków to hmmmm...no nie przepadam, ale przyznam że ta pierwsza panna całkiem ładna ale tylko do pooglądania na zdjęciach, sama bym żadnego pająka w domu mieć nie chciała
Informacje: Dołączyła 420 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-06-02, 16:44
hahahahaha są i różowe:D ta niebieska ma takie żywe kolory bo niedawno wylinkę przeszła, może nie można ich poprzytulać i pościskać jak świnek morskich ale i tak śą bardzo sympatyczne poza nimi mam w domu jeszcze kilka innych gat owadów(wszystkie w terrariach nic mi się nie zalęgło )jednym z ciekawszych jest ...a raczej była moja samiczka krocionoga olbrzymiego,niestety niedawno padła,ale pozostawiła po sobie ok 20 -4mm maleństw
Wysłany: 2007-06-02, 21:10
Madae napisał/a:
samiczka krocionoga olbrzymiego
aż mam drgawki, brzydzę sie takich rzeczy .....to mi wygląda na podobne do dżdżownicy, takie oślizgłe ... aż tak tolerancyjna co do owadów i tego typu stworzeń nie jestem
a tak na marginesie: Madae, prowadzisz jakieś ZOO prywatne??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum