Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 149 dni temu Posty: 2038 Skąd: gdzieś z południa ;)
Profil: Stan: all alone ;)
Wysłany: 2008-08-28, 11:45
mam kilka nałogów niestety z tych "najpoważniejszych" no to czywiście papieroski i kawa
oprócz tego słodkości zwłaszcza czekolada...
internet i ogólnie komputer (nawet na oglądanie tv nie mam przez to czasu )
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 320 dni temu Posty: 176 Skąd: Madagaskar
Profil: Wzrost: 160
Włosy: brąz
Stan: panna
Nastrój:
Wysłany: 2008-09-12, 14:09
Internet [dzień bez to jezu, masakra]
Smsy
Papierosy
Herbata
Co słodkie
Wydawanie kasy na ciuchy [w których i tak nie chodzę bo po przyjściu do domu już mi się nie podobają]
_________________ "Każdy plan można zmienić
lecz wolę życie bez planu."
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 115 dni temu Posty: 1304 Skąd: centrum
Profil: Wzrost: 173
Partner: mr. D.
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-02, 11:22
Ja dziewczynki nie palę już 5 dzień, więc trzymajcie za mnie kciuki a tak to oczywiście internet, a moj D. rzucał już kilka razy i nie umie się z papieroskami rozstac
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 115 dni temu Posty: 1304 Skąd: centrum
Profil: Wzrost: 173
Partner: mr. D.
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-02, 11:29
666ilonka777, Ja też się tego boję, więc ten weekendzik sobie odpuszaczam z resztą i tak D. nie ma więc czeka mnie week przed telewizorkiem zawinięta w kocyk
Roxi, ale ja z paleniem mam tak, ze moge nie palic np.tydzien, a pozniej mam taki napad, ze moge wypalic z pol paczki naraz i jakos nie mge na dobre rzucic, a myslalam, ze dam rade
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum