Ninde troszkę mnie zaszokowałaś ja zdaję sobie sprawę, że teraz wszystko zaczyna się wcześniej, że moi uczniowie w pdstawówce podpalają papierosy, smakują alkoholu, ale jej....10 lat, no straszne to jest jakieś no ale nic to. rzucaj to wstręciulstwo. szkoda zdrowia
Ani ja ani Piotrek nie mamy żadnych nałogów oprócz neta ale tak jak pisałyście, to nieszkodliwe a ciekawe kiedy można powiedzieć że uzależnienie od neta jest szkodliwe
hmmm... Nide, słodziutka, ja co prawda zapalilam pierwszy raz na wakacjach w wieku latek 13, ale uzależnić się nie uazleżnilam...czasem tylko na imprezie , jednego.. raz na miesiac może..ale mi nie smakuje;/ co do nałogów, to nałogowo się śmieję:D, czytam, kupuję i układam książki na półkach (to moja choroba) , czytams łownik jezyka polskiego i wyłapuję z powietrza oryginalne sformułowania, piszę, jem i pijam koka kole;D
_________________ rokiiiiisssss nadchodziiiii/chwilowo w domciu
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 353 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-07-22, 19:27
No wiec tak.....nie palę (nie cierpie papierosówwwwww), za kawa nie przepadam za bardzo..działa na mnie laksacyjnie, nie mylić z laktacją alkohol tylko na imprezkach, internet hmm..jak mi sie nudzi to siedze duzo (ostatnio mi sie nudzi, ale niedlugo wyjade więc juz mi siem nie bedzie ) Poza tym jak mi sie nudzi to dziwnym trafem staje sie uzalezniona od słodyczy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum