hmmm moim nałogiem to są chyba zakupy:D no i Bartek:P a tak to nie pale, nie piję itd:D
Bartkowy nałóg to AKWARYSTYKA!! umccc... wędkarstwo... pływanie:P i na dodatek Ryba na niego mówią...nic dodać nic ująć:P:D a tak pozatym to jak ja nie pije nie pali:D
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Nastrój:
Wysłany: 2008-07-24, 14:40
mam długa listę nałogów ale na czołwym miejscu :
BS od niedawna i ogólnie internet (jestem od 31 dni a jestem już na liście uzależnionych na pozycji 43 i mam 430 postów)
solarium i tipsy ostatnio z powodu braku kasy nałóg który muszę hamować ale jak dostane kasę to pierwszą rzeczą jaką zrobię będzie właśnie zrobienie tipsów i odwidzenie solara
kupowanie kosmetyków których nie używam wcale albo użyje raz i na półkę
Informacje: Dołączyła 248 dni temu Posty: 2561 Skąd: w krainie marzen...
Profil: Imię: S.
Wzrost: malutka
Włosy: czarnulka
Stan: szczęśliwa żonka:)
Partner: P.
Nastrój:
Wysłany: 2008-07-24, 14:43
hm... jakie to ja mam nalogi niech pomysle..
po pierwsze to juz od jakiegos czasu BS...
moj maz.... niewatpliwie nalezy do moich nalogow haha
papieros eh.. rzucilam.. chociaz niepowiem zdarza mi sie czasem zapalic... ale moze 1 w miesiacu wiec nie jest zle...
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-07-25, 11:02
Moim nalogiem jest chyba lenistwo
A tak powazniej, to nie mam zadnych... ale gdybym miala wiecej pieniedzy, to napewno bylyby to zakupy.... obecnie musze sie bardzo ograniczac...przez co cierpie bardzo, bo zawsze upatrze tony ciekawych rzeczy ale jak dostane wiekszy przyplyw gotowki to od razu wydaje
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 460 dni temu Posty: 656
Profil: Partner: mam Cię na oku
Wysłany: 2008-08-12, 15:14
Mam jeden ale w fazie wielce zaawansowanej. Nie wyjdę nigdzie bez komórki. Nawet jak idę do drugiego pokoju czy pod prysznic muszę ją ciągle mieć przy sobie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum