Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 321 dni temu Posty: 4290 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-05-19, 21:54
no ten minus ostatnio bardzo daje sie odczuc u mnie w pracy,bo mi duza kupka listow na ktore musze odpisac sie nazbierala - wczesniej bylam na biezaco
ale kiedys nadrobie,a na babskim ciekawsze listy
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 176 dni temu Posty: 711 Skąd: Kraków
Profil: Partner: pan K. :*
Wysłany: 2008-05-20, 20:45
A mój nałóg: czekolada!!! Nie moge przezyć dnia bez chociażby kawałeczka!! Innych słodyczy nie lubie, tylko czekolade Pychotka która sprawia, że mam coraz większe fałdki na brzuszku
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 321 dni temu Posty: 4290 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-05-22, 12:14
Madzik , a forum?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum