'problem' w tym, że ja to lubię.wiem, że tracę zdrowie itd, wiem I tak jak już to mówiłam wcześniej, jedynym powodem dla którego mogłabym rzucić palenie była by ciąża, tylko ze względu na dziecko.
Ale to i tak nic nie da, dziecko i tak będzie w pewnym stopniu skażone, bo organizm zawiera te toksyny i nie oczyści się tak z dnia na dzień.
_________________ " Nie pytaj sie jak
Ja kocham jak ptak. "
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 322 dni temu Posty: 5495 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Weronika
Wzrost: 165
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2007-11-18, 14:44
Nymphadora napisał/a:
Cerratko, pytanie z czystej ciekawości, bo wiem, że różnie to jest - a Twoi rodzice wiedzą, że palisz?
wiedzą
już 5 palę...
NudnaBaba napisał/a:
cerrata napisał/a:
'problem' w tym, że ja to lubię.wiem, że tracę zdrowie itd, wiem I tak jak już to mówiłam wcześniej, jedynym powodem dla którego mogłabym rzucić palenie była by ciąża, tylko ze względu na dziecko.
Ale to i tak nic nie da, dziecko i tak będzie w pewnym stopniu skażone, bo organizm zawiera te toksyny i nie oczyści się tak z dnia na dzień.
nie no spoko...
kompletnie nic? ...
przecież jak zaczniemy starać sie o dziecko to nie będę paliła...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 21 dni temu Posty: 45 Skąd: Z Daleka
Profil: Wzrost: średni na jeża
Włosy: blond
Partner: Daniel
Wysłany: 2008-05-10, 18:52
Palę palę...jakies z 5 może do 10 dziennie,mój Skarb też pali trochę więcej ale nie palimy w domu.Coca Cola codzienni musi sie chłodzić w lodówce,jak nie ma to wszyscy smutni.Kawy prawie nie pijam raz w tygodniu może,za to herbata owszem.
No i słodycze,aaaaa wszystko z czekoladą pożaram i pożeram ,co na szczęscie nie idzie mi w biodra,bo natura była łagodna
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 30 dni temu Posty: 42 Skąd: Zambrow
Profil: Imię: Emilka
Wzrost: tylko 155 cm
Włosy: blond
Stan: zareczona panna :)
Partner: Saša
Wysłany: 2008-05-12, 12:05
Ja rowniez jestes uzalezniona pd palenia. Zaczelo sie jakis 3 lata temu kiedy pracowalam w sklepie. Razem z kolezanka z pracy czasami dostawalysmy od przedstawiciela handlowego paczke papierosow, ktore popalalysmy na zapleczu mowilam sobie wtedy ze nigdy nie kupie ajek bo szkoda mi kasy ale darmowe moge popalac. Niestety kiedy zmienilam prace kupilam paczke, pozniej kolejna i kolejna ... i tak do dzis.
Drugim brzydkim nalogiem jest obgryzanie paznokci kotry zaczal sie kiedy mialam 10-11 lat.
Trzecim slodycze co sie oczywiscie odbija na mojej figurze
_________________ Live as you will die tommorow
Dream as you will live forever
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum