Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 575 dni temu Posty: 3312 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-04-04, 18:56
jaki malutki
i jaki olbrzym
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 298 dni temu Posty: 627 Skąd: M......
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 172
Włosy: jestem czarnulką
Stan: żona ,mama i sis :)
Partner: M...
Wysłany: 2008-04-05, 20:18
anusek napisał/a:
szkoda mi obu
mi też ale wogóle to jak taki ma 2.50 to jejuniu łóżko jakieś specjalne musi mieć
_________________ Jestem...aniołem...? czy jestem demonem?
Bóg stworzył mnie a diabeł opentał...
Więc jaka jestem? Grzeszna czy święta?
Anioł czy demon? Piorun czy miód?
Gołąb czy żmija? Upiór...czy cód?
zdradliwa... czy wierna...? dobra, czy zła?
wiec jaka jestem?czy ktoś mnie zna
tak i stać ich na łóżka w swoim rozmiarze, a tak na serio to straszna tragedia, jestem ciekawa czy u tego wysokiego wszystkie organy dobrze funkcjonuja, kurcze jak mu krew ogrzewa stopy jak musi taką droge pokonac
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 463 dni temu Posty: 6022 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Nastrój:
Wysłany: 2008-04-08, 14:11
a ciekawe jak kregoslup to znosi? wspolczuje takim ludziom, kiedys ogladalam program o mlodym chlopaku ktory byl tak wysoki i wypowiadal sie ze najgorsze dla niego byly zawsze reakcje ludzi, jak sie na niego gapia i wytykaja palcami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum