Rejestracja Zaloguj  

RSS Uzaleznione Rangi Mapa                       Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Przyłącz się do najsilniejszego trendu na świecie - wellness

Poprzedni temat :: Następny temat
najwieksze/najdziwniejsze marzenie seksualne
Autor Wiadomość
Xantia 
wariatka

Informacje:
Dołączyła 536 dni temu

Profil:
Imię: Marta
Wzrost: Za malo :)
Włosy: Brunetka :P
Stan: zakochana :*
Wysłany: 2007-01-16, 13:31   najwieksze/najdziwniejsze marzenie seksualne

no wlasnie dziewczynki ? jakie macie najwieksze badz tez najdziwniejsze marzenia seksualne ?

ja mam kilka niektore sa okropnie dziwne ale mnie podniecaja a inne sa poprostu takie mmmm

1 zrobic dobrze mojemu facetowi na plazy ale takiej gdzie sa ludzie :) dyskretnie oczywiscie

2 DZIWNE ! trojkacik z moim facetem - ja + jakas kolezanka robiace mu dobrze bardzo mnie podnieca mysl ze by jakas dziewczynka robila mu lodzika a ja bym na to patrzyla a on by mogl patrzec tylko na mnie

3 zrobic dobrze przemusiowi w samochodzie podczas jazdy oczywiscie powolnej aby nie zrobic zagrozenia

4 aby nas ktos ogladal jak sie bzykamy ale nie wiem.. moze zza jakiejs szyby aby nie mogl do nas dolaczyc

5 najdziwniejsze !! zrobic lodzika przemusiowi ale nie do konca - wyjac przed finalem i popatrzec jak tryska na jakas inna dziolszke

6 byc zwiazana i skneblowana z zaslonietymi oczkami caly dzien i robic wszystko na co ma ochote moj men aby traktowal mnie jak babke do ulzenia sobie nawet kilkanascie razy

7 ostro zabawic sie na przyklad 69 z inna kobieta na oczach przemka

smieszne nie ? ale chyba kazda z nas ma jakies dziwne zachcianki i marzenia ja sama niektorych nie rozumiem

REKLAMA

Xantia 
wariatka

Informacje:
Dołączyła 536 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-01-16, 13:55   

a i jeszcze jedno mi sie przypomnialo :) chyba najwieksze

ubrac sama bluze rozpinana z przodu z kapturem, bez bielizny
+ spodniczke rowniez bez majteczek i wyjsc na dwor

i porobic sobie takie zdjecia jak ponizej okropnie mnie to podnieca i przemka :) i to robic takie fotki w dosyc publicznych miejsach :) pelno ludzki nagle ja staje rozpinam bluzke stojac tylem do wszystkich szybkie cyk i zapinam i idziemy dalej :)

Opis zdjecia:

Plik ściągnięto 29 raz(y) 165,5 KB

Opis zdjecia:

Plik ściągnięto 38 raz(y) 201,29 KB

Opis zdjecia:

Plik ściągnięto 16 raz(y) 238,33 KB

Opis zdjecia:

Plik ściągnięto 25 raz(y) 158,02 KB

Opis zdjecia:

Plik ściągnięto 31 raz(y) 220,58 KB

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 537 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-01-16, 22:20   

Xantia napisał/a:
aby nas ktos ogladal jak sie bzykamy ale nie wiem.. moze zza jakiejs szyby aby nie mogl do nas dolaczyc
cos takiego tez mam, tak zeby ktos nas gdzies nakryl i sobie podgladal... to chyba jakas odmiana ekshibicjonimzu :mrgreen:

zdjecia w publicznych miejscach - tez swietna sprawa ;) tylko tak zeby nikt oczywiscie nie widzial ;) w jakich? obojetne, byleby byly publiczne ;) ( a tak by the way - te fotki tej laski sa swietne ;) )

kolejna rzecz... kochanie sie w pokoju pelnym luster: na scianach, na suficie, po prostu wszedzie zeby byly lustra ;)

i jeszcze kolejna ;) <sex> w morzu, ale nie gdzies na uboczu :oops: oczywiscie na takiej glebokosci,zeby nie bylo nic widac ;)

w ogole wiele z moich marzen dotyczy miejsc publicznych :mrgreen: ooo, np moge jeszcze dodac szybki numerek w windzie ( to jakos ciezkie do zreazlizowania chyba bedzie),

Za to w zadnym wypadku nie mam marzen z osobami trzecimi, ani z facetem ani z kobieta...

Ale tak jak napisalas, kazda z nas ma inne marzenia ;) dobrze,ze sa to marzenia, ktore w wiekszosci mozemy powoli spelniac ;) i to jest w tym najpiekniejsze ;)

Xantia 
wariatka

Informacje:
Dołączyła 536 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-01-17, 13:58   

o w windzie... hehe ale to sie nie dyskretnie pochwale :P ze kiedys mielismy taka akcyjke, wsiedlismy i jechalismy na 10 pietro :) przez ten czas ulzylam przemkowi reka i zostawil plamy na scianach :) dobrze ze to nie byla nasza winda hehe

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 537 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-01-18, 10:00   

Cytat:
przez ten czas ulzylam przemkowi reka
zdarzylas ;) to szybko musialo byc ;P
Xantia napisał/a:
zostawil plamy na scianach
a tu juz brzydko :P trzeba bylo powycierac chociaz, wyobraz sobie jakbys sie czula jakbys Ty weszla do windy poplamionej czyjas sperma :P

Xantia 
wariatka

Informacje:
Dołączyła 536 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-01-18, 10:22   

wytarlismy ale i tak zostaly takie plamy hehe a smierdziec jakos specialnie nie smierdzialo jak wracalismy pozniej

Diablica666 
[*]

Informacje:
Dołączyła 531 dni temu

Profil:
Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-01-18, 23:14   

Hehe ja szybki numerek w windzie zaliczyłam i było bardzo fajnie ;]
Fotki w publicznych miejscach :)
W morzu (może nam sie uda na wakacje)
Jeszcze do niedawna w górach na samym szczycie ale to akurat zostało spełnione na sylwestra ;p
Nie wyobrażam sobie numerku z mojim męższczyzną i kobietą ...szlak by mnie trafił (zazdrośnica ze mnie okropna :D )zresztą nie ciągnie mnie jakoś tak specjalnie do trujkątów .
Jak sobie coś jeszcze przypomne to dodam :)

Sharon 
Sharon

Informacje:
Dołączyła 346 dni temu

Profil:
Imię: Viola
Wzrost: 160
Stan: szalenie szczęsliwa mężatka
Wysłany: 2007-06-06, 08:46   Re: najwieksze/najdziwniejsze marzenie seksualne

Xantia napisał/a:

1 zrobic dobrze mojemu facetowi na plazy ale takiej gdzie sa ludzie :) dyskretnie oczywiscie
2 DZIWNE ! trojkacik z moim facetem - ja + jakas kolezanka robiace mu dobrze bardzo mnie podnieca mysl ze by jakas dziewczynka robila mu lodzika a ja bym na to patrzyla a on by mogl patrzec tylko na mnie
3 zrobic dobrze przemusiowi w samochodzie podczas jazdy oczywiscie powolnej aby nie zrobic zagrozenia
4 aby nas ktos ogladal jak sie bzykamy ale nie wiem.. moze zza jakiejs szyby aby nie mogl do nas dolaczyc
5 najdziwniejsze !! zrobic lodzika przemusiowi ale nie do konca - wyjac przed finalem i popatrzec jak tryska na jakas inna dziolszke
6 byc zwiazana i skneblowana z zaslonietymi oczkami caly dzien i robic wszystko na co ma ochote moj men aby traktowal mnie jak babke do ulzenia sobie nawet kilkanascie razy
7 ostro zabawic sie na przyklad 69 z inna kobieta na oczach przemka

Posłuże sie cytatem :)
Nr 1 bardzo mnie kręci ale niestety nie miałam okazji tego jeszcze zrobić wszystko przed nami :)
nr 2 to akurat już posmakowaliśmy było odlotowo miło wspominamy i mamy ochotę na kolejny taki wybryk rozkoszy
nr 3 zrobiłam memu facetowi lodzika podczas jazdy fajna sprawa ale należy zwolnic do bezpiecznej prędkości :)
nr 4 seks pokaz zawsze nas kręcił delikatnie już spełniliśmy swoje marzenie
nr 5 jeśli będzie kolejna okazja seksu z druga kobieta dokładnie tak uczynię
nr 6 może ciut inaczej ale mam ochotę być taka mała dziwką tylko dla niego podchodzi bierze kiedy chce jak chce
nr 7 ten układ przerobiliśmy ja natomiast mam ochotę na 69 z gadżetami a on będzie podniecony oglądał nasze igraszki zabawiając sie swoim "sztywniakiem" :)
nr 8 coraz bardziej wkręca mnie seks z dwoma facetami mam ochotę na podwójna penetracje moich dziurek
nr 9 fantazjowaliśmy również o swingers party tylko nie w klubie lecz taka imprezka zorganizowana prywatnie:)
To tyle w tej chwili jesli cos będzie nowego napewno napisze :)

Smakujmy rozkosz kiedy czujemy jej pełny smak :)
Sharon

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 537 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-06-06, 09:44   

Sharon napisał/a:
to akurat już posmakowaliśmy było odlotowo miło wspominamy i mamy ochotę na kolejny taki wybryk rozkoszy
i nie byłaś zazdrosna, nie czułaś kłucia w serduchu?
Sharon napisał/a:
nr 9 fantazjowaliśmy również o swingers party tylko nie w klubie lecz taka imprezka zorganizowana prywatnie:)
nie no, to nie dla mnie... ja bym tego nie wytrzymała, to chyba jednak zależy od charakteru. Jakbym zobaczyła mojego faceta z inną dziewczyną to bym po prostu ją zadrapała na śmierć. i zresztą tak samo by zrobił mój facet gdyby mnie zobaczył z innym facetem.
Lubię fantazjować, ale moje fantazje jednak ograniczają się do naszej dwójki. Dla mnie osobiście, to zbyt intymna sfera życia, aby dzielić się z osobami trzecimi ;)

Za to jakaś nowa moja fantazja, która mi przyszła na myśl... nagranie naszego własnego XXX :D Ale na razie nawet nie mamy kamery :P

Madzia81 

Informacje:
Dołączyła 530 dni temu

Profil:
Imię: Madzia
Wzrost: niski
Włosy: czarna
Stan: szczęśliwa żonka :)
Partner: Marcin
Wysłany: 2007-06-06, 14:43   

Sharon, to już troszkę poszalałaś ;-)
Xantia napisał/a:

u nas było na odwrót :oops: orgazm na plaży, mmmmmm...super :-)

marzy mi się seks w miejscu publicznym, plaża, polana w lesie, gdzieś, gdzie nie byłoby nikogo, ale istniałoby zarazem ryzyko, że ktoś może przyjść ;-)

i czasem myślę o igraszkach z inną kobietą, ale tylko ja sama, bez aktywnego udziału Marcina, On mógłby jedynie patrzeć i się zachwycać, mną oczywiście :)

Sharon 
Sharon

Informacje:
Dołączyła 346 dni temu

Profil:
Imię: Viola
Wzrost: 160
Stan: szalenie szczęsliwa mężatka
Wysłany: 2007-06-06, 21:30   

Madzia81 napisał/a:
Sharon, to już troszkę poszalałaś ;-)
Xantia napisał/a:

u nas było na odwrót :oops: orgazm na plaży, mmmmmm...super :-)

marzy mi się seks w miejscu publicznym, plaża, polana w lesie, gdzieś, gdzie nie byłoby nikogo, ale istniałoby zarazem ryzyko, że ktoś może przyjść ;-)

i czasem myślę o igraszkach z inną kobietą, ale tylko ja sama, bez aktywnego udziału Marcina, On mógłby jedynie patrzeć i się zachwycać, mną oczywiście :)

Czy poszalałam żadne szaleństwo po prostu oboje lubimy seks bezpruderyjny nie mamy oporów przed nowym. Stabilność emocjonalna pozwala nam na daleko idące zaufanie.
Kobieta zmienna jest więc skoro w tej chwili masz takie fantazje których ja w Twoim wieku nie miałam to zapewne wiele jeszcze posmakujesz z rozkosznego seksu :)

Smakujmy rozkosz kiedy czujemy jej pełny smak :)
Sharon

.::Moniczka::. 
przyszła mama:)

Informacje:
Dołączyła 319 dni temu

Profil:
Imię: Monika
Wzrost: 171cm
Włosy: farbowane
Stan: mężatka ;)
Partner: Kamil
Wysłany: 2007-07-04, 00:36   

My z moim poszliśmy ostatnio do kina z zamiarem poseszenia :D . Zawsze o tym marzyłam.... ale niestety nie udało nam się. Nagle okazało się że sala prwie cała pełna. Na poczatku fajnie było bo my i jedna para mieliśmy rezerwację...więc... :oops:
Wzamian za to chciałam mu zrobić loda, bo obok nas nikt nie siedział tylko wszyscy przed nami.....ahhh bardzo podniecajaca wizja... ;-)

mamusia22 

Informacje:
Dołączyła 323 dni temu

Profil:
Imię: Aga
Wzrost: 165
Włosy: braz
Stan: mężatka
Wysłany: 2007-07-13, 20:53   

choc jestem mezatka nie przezylam nigdy takiej wielkiej namietnosci, a chcialabym

.::Moniczka::. 
przyszła mama:)

Informacje:
Dołączyła 319 dni temu

Profil:
Imię: Monika
Wzrost: 171cm
Włosy: farbowane
Stan: mężatka ;)
Partner: Kamil
Wysłany: 2007-07-14, 12:23   

może warto spróbować namówić na jakieś szaleństwo?? :->
Ja też jestem wkońcu mężatką, ale z krótkim stażem (rok w sierpniu)

Najważniejsze, żeby był choć cień fanatazji!!!!!!!!!!!!!!

Jeffanny 

Informacje:
Dołączyła 258 dni temu

Profil:
Wzrost: 169 centymetrów
Włosy: brunetko - szatynka ;)
Stan: panienka
Wysłany: 2007-09-02, 12:38   

Hm, ja zawiązane oczka, ręce jakimiś delikatnymi wstążkami przywiązane do łóżka. A on robi ze mną, co chce - a ja nie wiem, co będzie dalej.

Mamusia22 jak najszybciej jakiś mini eksperymencik. Najgorzej zacząć potem jak się rozkręcicie z pomysłami, to nie będziesz miała kiedy z sypialni wyjść.

Odpowiedz do tematu