Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 536 dni temu Posty: 244
Profil: Imię: Marta
Wzrost: Za malo :)
Włosy: Brunetka :P
Stan: zakochana :*
Wysłany: 2007-01-16, 13:31 najwieksze/najdziwniejsze marzenie seksualne
no wlasnie dziewczynki ? jakie macie najwieksze badz tez najdziwniejsze marzenia seksualne ?
ja mam kilka niektore sa okropnie dziwne ale mnie podniecaja a inne sa poprostu takie mmmm
1 zrobic dobrze mojemu facetowi na plazy ale takiej gdzie sa ludzie dyskretnie oczywiscie
2 DZIWNE ! trojkacik z moim facetem - ja + jakas kolezanka robiace mu dobrze bardzo mnie podnieca mysl ze by jakas dziewczynka robila mu lodzika a ja bym na to patrzyla a on by mogl patrzec tylko na mnie
3 zrobic dobrze przemusiowi w samochodzie podczas jazdy oczywiscie powolnej aby nie zrobic zagrozenia
4 aby nas ktos ogladal jak sie bzykamy ale nie wiem.. moze zza jakiejs szyby aby nie mogl do nas dolaczyc
5 najdziwniejsze !! zrobic lodzika przemusiowi ale nie do konca - wyjac przed finalem i popatrzec jak tryska na jakas inna dziolszke
6 byc zwiazana i skneblowana z zaslonietymi oczkami caly dzien i robic wszystko na co ma ochote moj men aby traktowal mnie jak babke do ulzenia sobie nawet kilkanascie razy
7 ostro zabawic sie na przyklad 69 z inna kobieta na oczach przemka
smieszne nie ? ale chyba kazda z nas ma jakies dziwne zachcianki i marzenia ja sama niektorych nie rozumiem
_________________ nigdy nie przestane cie kochac ******* [`]
Wysłany: 2007-01-16, 13:55
a i jeszcze jedno mi sie przypomnialo chyba najwieksze
ubrac sama bluze rozpinana z przodu z kapturem, bez bielizny
+ spodniczke rowniez bez majteczek i wyjsc na dwor
i porobic sobie takie zdjecia jak ponizej okropnie mnie to podnieca i przemka i to robic takie fotki w dosyc publicznych miejsach pelno ludzki nagle ja staje rozpinam bluzke stojac tylem do wszystkich szybkie cyk i zapinam i idziemy dalej
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 29 raz(y) 165,5 KB
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 38 raz(y) 201,29 KB
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 16 raz(y) 238,33 KB
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 25 raz(y) 158,02 KB
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 31 raz(y) 220,58 KB
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 537 dni temu Posty: 2842 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-01-16, 22:20
Xantia napisał/a:
aby nas ktos ogladal jak sie bzykamy ale nie wiem.. moze zza jakiejs szyby aby nie mogl do nas dolaczyc
cos takiego tez mam, tak zeby ktos nas gdzies nakryl i sobie podgladal... to chyba jakas odmiana ekshibicjonimzu
zdjecia w publicznych miejscach - tez swietna sprawa tylko tak zeby nikt oczywiscie nie widzial w jakich? obojetne, byleby byly publiczne ( a tak by the way - te fotki tej laski sa swietne )
kolejna rzecz... kochanie sie w pokoju pelnym luster: na scianach, na suficie, po prostu wszedzie zeby byly lustra
i jeszcze kolejna w morzu, ale nie gdzies na uboczu oczywiscie na takiej glebokosci,zeby nie bylo nic widac
w ogole wiele z moich marzen dotyczy miejsc publicznych ooo, np moge jeszcze dodac szybki numerek w windzie ( to jakos ciezkie do zreazlizowania chyba bedzie),
Za to w zadnym wypadku nie mam marzen z osobami trzecimi, ani z facetem ani z kobieta...
Ale tak jak napisalas, kazda z nas ma inne marzenia dobrze,ze sa to marzenia, ktore w wiekszosci mozemy powoli spelniac i to jest w tym najpiekniejsze
Wysłany: 2007-01-17, 13:58
o w windzie... hehe ale to sie nie dyskretnie pochwale ze kiedys mielismy taka akcyjke, wsiedlismy i jechalismy na 10 pietro przez ten czas ulzylam przemkowi reka i zostawil plamy na scianach dobrze ze to nie byla nasza winda hehe
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 531 dni temu Posty: 1502 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-01-18, 23:14
Hehe ja szybki numerek w windzie zaliczyłam i było bardzo fajnie ;]
Fotki w publicznych miejscach
W morzu (może nam sie uda na wakacje)
Jeszcze do niedawna w górach na samym szczycie ale to akurat zostało spełnione na sylwestra ;p
Nie wyobrażam sobie numerku z mojim męższczyzną i kobietą ...szlak by mnie trafił (zazdrośnica ze mnie okropna )zresztą nie ciągnie mnie jakoś tak specjalnie do trujkątów .
Jak sobie coś jeszcze przypomne to dodam
Wysłany: 2007-06-06, 08:46 Re: najwieksze/najdziwniejsze marzenie seksualne
Xantia napisał/a:
1 zrobic dobrze mojemu facetowi na plazy ale takiej gdzie sa ludzie dyskretnie oczywiscie
2 DZIWNE ! trojkacik z moim facetem - ja + jakas kolezanka robiace mu dobrze bardzo mnie podnieca mysl ze by jakas dziewczynka robila mu lodzika a ja bym na to patrzyla a on by mogl patrzec tylko na mnie
3 zrobic dobrze przemusiowi w samochodzie podczas jazdy oczywiscie powolnej aby nie zrobic zagrozenia
4 aby nas ktos ogladal jak sie bzykamy ale nie wiem.. moze zza jakiejs szyby aby nie mogl do nas dolaczyc
5 najdziwniejsze !! zrobic lodzika przemusiowi ale nie do konca - wyjac przed finalem i popatrzec jak tryska na jakas inna dziolszke
6 byc zwiazana i skneblowana z zaslonietymi oczkami caly dzien i robic wszystko na co ma ochote moj men aby traktowal mnie jak babke do ulzenia sobie nawet kilkanascie razy
7 ostro zabawic sie na przyklad 69 z inna kobieta na oczach przemka
Posłuże sie cytatem
Nr 1 bardzo mnie kręci ale niestety nie miałam okazji tego jeszcze zrobić wszystko przed nami
nr 2 to akurat już posmakowaliśmy było odlotowo miło wspominamy i mamy ochotę na kolejny taki wybryk rozkoszy
nr 3 zrobiłam memu facetowi lodzika podczas jazdy fajna sprawa ale należy zwolnic do bezpiecznej prędkości
nr 4 seks pokaz zawsze nas kręcił delikatnie już spełniliśmy swoje marzenie
nr 5 jeśli będzie kolejna okazja seksu z druga kobieta dokładnie tak uczynię
nr 6 może ciut inaczej ale mam ochotę być taka mała dziwką tylko dla niego podchodzi bierze kiedy chce jak chce
nr 7 ten układ przerobiliśmy ja natomiast mam ochotę na 69 z gadżetami a on będzie podniecony oglądał nasze igraszki zabawiając sie swoim "sztywniakiem"
nr 8 coraz bardziej wkręca mnie seks z dwoma facetami mam ochotę na podwójna penetracje moich dziurek
nr 9 fantazjowaliśmy również o swingers party tylko nie w klubie lecz taka imprezka zorganizowana prywatnie:)
To tyle w tej chwili jesli cos będzie nowego napewno napisze
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-06-06, 09:44
Sharon napisał/a:
to akurat już posmakowaliśmy było odlotowo miło wspominamy i mamy ochotę na kolejny taki wybryk rozkoszy
i nie byłaś zazdrosna, nie czułaś kłucia w serduchu?
Sharon napisał/a:
nr 9 fantazjowaliśmy również o swingers party tylko nie w klubie lecz taka imprezka zorganizowana prywatnie:)
nie no, to nie dla mnie... ja bym tego nie wytrzymała, to chyba jednak zależy od charakteru. Jakbym zobaczyła mojego faceta z inną dziewczyną to bym po prostu ją zadrapała na śmierć. i zresztą tak samo by zrobił mój facet gdyby mnie zobaczył z innym facetem.
Lubię fantazjować, ale moje fantazje jednak ograniczają się do naszej dwójki. Dla mnie osobiście, to zbyt intymna sfera życia, aby dzielić się z osobami trzecimi
Za to jakaś nowa moja fantazja, która mi przyszła na myśl... nagranie naszego własnego XXX Ale na razie nawet nie mamy kamery
u nas było na odwrót orgazm na plaży, mmmmmm...super
marzy mi się seks w miejscu publicznym, plaża, polana w lesie, gdzieś, gdzie nie byłoby nikogo, ale istniałoby zarazem ryzyko, że ktoś może przyjść
i czasem myślę o igraszkach z inną kobietą, ale tylko ja sama, bez aktywnego udziału Marcina, On mógłby jedynie patrzeć i się zachwycać, mną oczywiście
u nas było na odwrót orgazm na plaży, mmmmmm...super
marzy mi się seks w miejscu publicznym, plaża, polana w lesie, gdzieś, gdzie nie byłoby nikogo, ale istniałoby zarazem ryzyko, że ktoś może przyjść
i czasem myślę o igraszkach z inną kobietą, ale tylko ja sama, bez aktywnego udziału Marcina, On mógłby jedynie patrzeć i się zachwycać, mną oczywiście
Czy poszalałam żadne szaleństwo po prostu oboje lubimy seks bezpruderyjny nie mamy oporów przed nowym. Stabilność emocjonalna pozwala nam na daleko idące zaufanie.
Kobieta zmienna jest więc skoro w tej chwili masz takie fantazje których ja w Twoim wieku nie miałam to zapewne wiele jeszcze posmakujesz z rozkosznego seksu
My z moim poszliśmy ostatnio do kina z zamiarem poseszenia . Zawsze o tym marzyłam.... ale niestety nie udało nam się. Nagle okazało się że sala prwie cała pełna. Na poczatku fajnie było bo my i jedna para mieliśmy rezerwację...więc...
Wzamian za to chciałam mu zrobić loda, bo obok nas nikt nie siedział tylko wszyscy przed nami.....ahhh bardzo podniecajaca wizja...
Hm, ja zawiązane oczka, ręce jakimiś delikatnymi wstążkami przywiązane do łóżka. A on robi ze mną, co chce - a ja nie wiem, co będzie dalej.
Mamusia22 jak najszybciej jakiś mini eksperymencik. Najgorzej zacząć potem jak się rozkręcicie z pomysłami, to nie będziesz miała kiedy z sypialni wyjść.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum