jeszcze jak jest zimno na dworze;)no ale wiesz jak była zimna to była dla \niego bardziej sexy chory koles ...dobrze ze z nim zerwała bo jeszcze by jej kazał w trumnie leżec
Informacje: Dołączyła 224 dni temu Posty: 1182 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Włosy: brazzzz
Stan: patrz suwaczek :)
Partner: L
Wysłany: 2008-05-08, 17:35
slyszalam.
Kiedys u kolegi ogladalam takie czasopismo o takich roznych dewiacjach i tam bylo o czyms takim i bylo tez o facecie, ktorego podniecalo jak obwinal sie caly folia i zaciskal ja coraz i coraz mocniej no i ktoregos razy przesadzil i sie udusil
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 482 dni temu Posty: 1406 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-05-08, 20:03
ja wiem, że to nie jest smieszne, ale jak to czytam to sie nie moge powstrzymac dziewczyna cierpliwa była, że sie dała obłozyć lodem. pewnie był zwiewała gdzie pieprz rośnie po takiej przygodzie, jeszcze by mnie na serio ukatrupił, zebym była zimna. a ten z folia- to już całkiem znane sa przypadki podduszania dla przyjemności, niezłe zboczenie
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 36 Dołączyła 8 dni temu Posty: 2
Profil: Imię: Małgorzata
Wzrost: 167
Włosy: Różne
Stan: Mężatka
Wysłany: 2008-05-09, 23:23
marzenia fajna rzecz czasami myślę że chciałabym popatrzec jak mój mąż kocha się z inną a póżniej sama dołączyć taki mały trójkącik . No cóż pofantazjowac można za to się nie płaci
Ostatnio zmieniony przez madzia 2008-05-10, 11:51, w całości zmieniany 1 raz
jako że podrywała mnie dzisiaj les wkręciło mi sie nowe-kobieta...
Anusek serio cie to bierze?
no w sumie pofantazjowac mozna ja kiedys taz mialam takie mysli ale teraz poszszlo mi bo
pracuje z lesbijka i chociaz jest ode mnie starsz bo ma 30 lat nie raz slyszlam od niej jakies kuszace texciki, ona ma dziewczyne 34 lata, maja 2 psy ktore traktuja jak dzieci, a kiedy ta druga przychodzi do nas do pracy caluja sie puszczaja zalotne spojrzenia i ogolnie widac ze to takie na powaznie jest, sa juz razem 10 lat jakby nie bylo mieszkaja razem...
jakos mi te mysli z glowy wylecialy bo tak na jeden raz moze i fajnie bylo sprobowac w jakims trojkaciku ale musialabym sie ladnie napic
tak ogolnie mnie to nie bawi
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 21 dni temu Posty: 45 Skąd: Z Daleka
Profil: Wzrost: średni na jeża
Włosy: blond
Partner: Daniel
Wysłany: 2008-05-10, 19:04
ja nie mam fantazji ,bo wszystkie które miałam się spełniły,chciałam uprawiać seks na plaży,w samochodzie,spróbować nawet w autobusie coś zmajstrować -takie spontany to były a że mój Dziub jest baaardzo pozytywnie nastawiony zawsze i wszędzie to spełnia co tylko zechcę z uśmiechem na twarzzy;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum