Czy komus z was dziewczyny, wydaje sie ze to moze byc podniecajace,
tylko jako fantazja np??
tu jakies przyklady, tu "czyste" klipy z youtube bez zadnych rzeczy hardcore
link
jest kilka klipow,jak mowie sa czyste i b krotkie, wiec zobaczcie i powiedcie czy mozna znalec w takie cos jakis element , takiej dziwnie brudnej, ale podniecajacej "lubieznosci"
a tu cos dla bardziej odwaznych
link
bez takich linków proszę
Ostatnio zmieniony przez Magdaru 2008-04-24, 15:22, w całości zmieniany 1 raz
może to nie najdziwniejsze marzenie ale chodzi za mną już tyle czasu. chciała bym strasznie zamontować w naszej sypialni lustro nad lóżkiem.......jak o tym pomyślę to aż mnie ciary przechodzą mam nadzieje że kiedyś się spełni
_________________ Cierpliwość...to spokój, że przecież się stanie!
MArzenie- od dziecintwa to samo!! Chcialabym byc czujasc niewolnicą. Zeby facet byl duzy, silny, ja mala, niewinna. Musialabym wykonywac jego rozkazy. On...zadawalby mi wrecz bol, ale to w koncu mój PAN, a ja jestem jego NIEWOLNICĄ!!Ach....rrrr
hehe, wiem:) Ciekawe, czy znajde kogos takiego kiedys. A z tym, ze ,,od przedszkola'' to samo nie zartowałam, bowiem zdarzylo mi sie chodzic i prosic babcie, czy tate, zeby bili mnie pasem:d hehe Dziwne dziecko bylam:P
Ale jazda no w sumie niekturzy maja cos takiego ze podnieca ich zadawanie kumus bolu lub doswiadczanie go wiem cos o tym bo moja kumpela to ma... i kupuje te rozniste bicze i pasy, kajdany i lancuchy ale nie odawzylam jej sie o nic pytac chyuba ze sama sie czyms chwali..
ja jednak wole tradycyjny sexik to mi wystarcza, aczakolwiek rowniez uwielbiam przewage, wyzszosc faceta on musi pokazac kto jest PANEM tego zwiazku i myusle ze to jest zdrowe kobie ta powinna byc niewinna i malutka w takim sensie zebyw pewnych sprawach mu sie poddac
(nie mowie o waznych sprawach gdzie trzeba podejmowac decyzje czy cos w tym stylu)
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 175 dni temu Posty: 3088 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-05-06, 20:43
wszystkie dotychczasowe zrealizowałam a nad nowymi musze pomyślec kasianr123 tak mnie zastanawia o czym ty marzyłaś jak byłaś dzieckiem to takie nie do końca normalne
_________________ "...There aint no ifs, buts, or maybes,
I'm gonna stay down and ride for you baby "
Informacje: Dołączyła 45 dni temu Posty: 60 Skąd: Werona
Profil: Wzrost: 170 cm
Włosy: brunette
Wysłany: 2008-05-07, 16:09
łooo, no to dziewczyny szalejecie..
ja na szczęście nie mam nic z masochisty (z sadysty tez nie ), ale nie powiem, bo nie obrazam się o klapsy hehehe, ale takiego mocnego tylko raz poprosilam i więcej nie chce . ale takie delikatne, milusie mmm
a wracajac do fantazji. ostatnio bylam nad zalewem i w lesie. i tak bylo pieknie nad woda, ze tylko sobie wyobrazalam, jak rozkladamy [nie wiem z kim, ale i tak rozkladamy ] kocyczek i sobie siedzimy, a potem ja "niespodziewanie" inicjuje mała pogawedke..
i to jest dziwne jak nie wiem co, ale nie moge sie doczekac az zaprosze kogos do mojego lozka . akurat to jedno lozko w calym domu wywoluje we mnie taka fascynacje. chyba dlatego, ze od nowosci spie sama na dwuosobowym i mi sie w glowie lasuje od tego...
były chłopak mojej kumpeli to dopiero miał fantazje i upodobania zawsze prosił aby ona udawała martwą zeby sie nie ruszała nie mówiła nic jak trup...raz nawet opowiadała ze przyniósł z lodówki lód i ja nim obłorzył az była cała zimna bo wtedy to go kreciło...
ja bym od takiego zwiała daleko
no, nieprzecietny typ, nieprzecietny, najpierw mnie to zszokowalo totalnie ale teraz jakos mi sie smiac chce jak sobie ta biedna dziewczyne tym lodem oblozona wyobraze...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum