Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 181 dni temu Posty: 3303 Skąd: szczecin
Profil: Imię: Marta
Włosy: Czarne
Stan: zniewolona...
Partner: Danielus:*
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-15, 14:07
WweronikaA, no nie zauwazylam twojego wieku no wsumie to chyba rok roznicy no to widze ze jednak nie jestem dziwna skoro tak mysle bo wiekszosc tak mysli w moim lub podobnym wieku jeja ciekawi mnie to strasznie.... ale nie mam jakiejs chetnej kolezanki wiec pozostane przy danielu
hmmm, kolezanki? Mysle ze lepiej byloby z bardzej obca dziewczyna. Przynajmniej ja sobie tego z jakas kumpela nie wyobrazam, ale czasem zdarza mi sie ze widze taka laseczke z ktora z checia bym odleciala hihi
WweronikaA, no nie zauwazylam twojego wieku no wsumie to chyba rok roznicy no to widze ze jednak nie jestem dziwna skoro tak mysle bo wiekszosc tak mysli w moim lub podobnym wieku jeja ciekawi mnie to strasznie.... ale nie mam jakiejs chetnej kolezanki wiec pozostane przy danielu
hihi ja tez zostae przy Wojtku ale by bylo gdyby sie dowiedzial o czym ja mysle(bo nie wie) hehe nagadal by mi pewnie:p
WweronikaA w meskich ankietach widok dwoch calujacych sie kobiet zajmuje silna pierwsza pozycje jako najbardziej sexowny widok na swiecie.. wiec nie wiem czy by Ci tak bardzo nagadal
[ Dodano: 2008-10-15, 19:30 ]
Kazda kobieta ma w sobie mase fantazji.. trzeba Ja tylko obudzic
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 115 dni temu Posty: 1304 Skąd: centrum
Profil: Wzrost: 173
Włosy: brąz
Stan: panna
Partner: mr. D.
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-21, 13:21
Najdziwniejsze marzenie seksualne to...sex zbiorowy
Nie wiem skąd, nie wiem dlaczego akurat to, ale czasem zdarza mi się o tym pomyśleć...Natomiast wiem, że mając faceta na stałe nigdy nie zrobiłąbym tego z jego towarzystwie, sama myśl o tym że on kocha się z inną pod moim koiem, jest dla mnie odrażająca.
Ale gdybym byłą singlem, to kto wie...
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-10-21, 16:19
Mirabelka__22 napisał/a:
Ja wlasciwie tez jakos nie mam...
to nic złego ze nie masz fantazji powiem szczerze że też kiedyś ich nie miałam ...... z czasem im dłużej byłam w związku im dłużej kochałam sie z jedną i tą sama osobą zaczęły one sie pojawiać .... po prosty po czasie nasza seksualność potrzebuje eksperymentować poznawać coś innego .... i stąd biorą się fantazje ......... z czasem jak sobie pozwolisz na to i będziesz tego chcieć zaczną one sie pojawiać (ale nie każdy ma takie marzenia) co nie znaczy że seks z partnerem tym samym zacznie cie nudzić.....
mam marznie może już o nim pisałam chciałabym kochać sie w jakimś publicznym miejscu np. parking centrum miasta środek nocy a my sobie oparci o maskę samochodu .......
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum