Z tych realniejszych to niewatpliwie taki dyskretniutki sex z ukochanym (jak juz taki bedzie:P ) na plazy, i... nie musi byc calkiem pusta Byle daleko od domu
Z tych nierealnych to, kilka facetow... na raz. Snilo mi sie kiedys cos takiego... masakra, az sie balam
Aleksandra, mogla bys rozwinac cos? Co chciala bys powtorzyc ? Mialas jakas grupowa przygode? Jak to wtedy jest?
Krowka... wiesz, mozemy kiedys sprobowac hehe. A tak bardziej powaznie calowalam sie kiedys z dziwczyna, mialo byc na zarty, a chyba w koncu nie bylo. jest cos w tym ze kobieta caluje jak zaden facet...
Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 181 dni temu Posty: 3303 Skąd: szczecin
Profil: Imię: Marta
Włosy: Czarne
Stan: zniewolona...
Partner: Danielus:*
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-15, 12:33
no ja z tego co wiem to wogule kobiety sa delikatniejsze w takich sprawach i bardziej no... takie lepsze nie wiem kurde... tylko bym chciala ale sie nie odwaze wczoraj moj D powiedzial ze jak bym chciala to on musilaby patrzec bo inaczej to nie
a ja mam dosc dziwne moze nie marzenie ale tak sobie myślałam... jak by to było z kobieta
nie koniecznie ze chcialabym sprubowac ale ciekawe jak to jest i czy lepiej(bo w koncu kobieta wie jak i co robiczeby kobiecie bylo dobrze):)
ale ja czekam na jakis ostry sex:D:D moze kiedys sie dowaze:) chociaz sama nie wiem czego oczekuje po stwierdzeniu "ostry sex"
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 115 dni temu Posty: 1304 Skąd: centrum
Profil: Wzrost: 173
Włosy: brąz
Stan: panna
Partner: mr. D.
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-15, 14:01
Wiem, że dużo kobiet ma takie fantazje, na temat seksu z kobietą, i to chyba nawet troszke normalne jest, ja natomiast, nie!, nawet nie wyobrażam sobie tego!!może nienormalna jestem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum