Wysłany: 2008-05-17, 00:30 Najpiękniejszy podarunek który otrzymałyscie od faceta
Dziewczynki jaki prezent od waszego faceta zrobił na was największe wrażenie????
Dla mnie to był śliczny telefon o którym marzyłam z słodka tapetą kocham Cię i numerem składającym sie z moich ulubionych cyferek
Informacje: Dołączyła 150 dni temu Posty: 347 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Wzrost: 160 cm
Włosy: kręcone,ciemny blond
Wysłany: 2008-05-17, 00:39
śliczny łańcuszek z wisiorkiem + bransoletka + mały pluszowy miś i słowa ze jak będę tą biżuterię nosić t o tak jakby cały czas był ze mną , a miś będzie pilnował żebym sie bardzo nie smutasowała jak go nie ma i miała się do kogo przytulić w nocy było to na początku naszego związku gdy widywaliśmy się średnio raz na 2 tygodnie... a cóż ... miś kochany jest a ta biżuteria nadal jest moją ulubioną... bardzo rzadko ją ściągam..
_________________ Pan Bóg mnie stworzył, szatan opętał- będę już zawsze i grzeszna, i święta...
Informacje: Dołączyła 94 dni temu Posty: 163 Skąd: księżyc :D
Profil: Wzrost: 170 cm
Włosy: ciemny brąz
Wysłany: 2008-05-17, 10:21
szkoda, że autorka posta pytała o najmilszy podarunek od partnera, bo ja najmilszych gestów doświadczyłam od mężczyzn, z którymi nie łączył i nie łączy mnie związek .
ale i tak Wam powiem
pierwsza rzecz, to pamiętnik z Kopciuszkiem na okładce. dostałam go na 18ste urodziny od przyjaciół, których poznałam na wakacjach za granicą. Głównie Hindusów. Był tam długi list i wpisy od każdego z nich. a ten kopciuszek to nie jest bez znaczenia na tej okładce. otóż pamiętnik został zakupiony w bajkowym sklepie disney'a, w którym mogłam całymi dniami przesiadywać . bardzo uroczy prezent.
kolejne to różyczka wykonana z .. serwetek w lokalu lubię takie spontaniczne akcje, cos zrobione, nie kupione.
ostatnia to muszelka. byliśmy w większym gronie i kolega wyjął swoją kolekcje mszelek. dał mi i naszej znajomej po muszelce i potem... poszlismy odprowadzic ta kolezankę do domu. i gdy wrocilismy już w "nasze" rejony, poprosił, żebym wyciągneła rękę i... włożył mi do niej kolejna muszelkę. ten sam znajomy, ktory dal mi rozyczke. ostatnio zerwal dla mnie bez.
bardzo sympatycznie
od mojego eks dostawalam bizuterie, nawet calkiem ladna, ale tak jakos, bez znaczenia to dla mnie jest . a z tym drugim chlopaiem laczy mnie zwykla znajomosc. fajnie jest miec woko siebie takich ludzi.
Informacje: Wiek: 18 Dołączyła 332 dni temu Posty: 387 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Wzrost: Stanowczo za mało ;)
Włosy: brąz
Stan: panna.. jeszcze ;)
Wysłany: 2008-05-17, 14:44
Najładniejszym podarunkiem jaki dostałam kiedykolwiek od faceta był wisiorek - otwierane, srebrne serduszko oraz pluszowy miś.. i słowa : " To jest drugi miś.. zaraz po mnie.. do ktorego wolno Ci się przytulac "
Partner: Bartuś ;*
Wysłany: 2008-05-18, 13:17
milli napisał/a:
slowa: czy zostaniesz ze mna do konca zycia?
to musiało być cudowne ^^,
Ja mam małego misia ... białego którego dostałam na samym poczatku... ten miś był ze mna jak moj B. był w Irlandi i cały czas mi o nim przypominał
Mam jeszcze duuużo
Ale chyba ten prezent najsłodszy
_________________ "W tej chwili, jest 6, 470, 818, 671 ludzi na świecie.
Sześć miliardów ludzi na świecie.
Sześć miliardów dusz.
A czasami...
...wszystkiego czego potrzebujesz jest jedna."
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 224 dni temu Posty: 3538 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-05-18, 15:51
wielki pluszowy niedźwiedź zwany Ernestem,kupił go miesiąc przed moimi urodzinami i ukrywał zawsze jak do niego przychodziłam co było dośc trudne bo miś jest dośc spory
[ Dodano: 2008-05-18, 15:52 ]
a i pierścionek,wyjechał nad morze wrócił i dał mi pierścionek,niby taki zwykły srebrny ale barzo ładny no i wspaniałe było to co mówił jak mi go dawał(i w jakiej pozycji)
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 224 dni temu Posty: 3538 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-05-18, 16:02
moim a Zdzisiek jaki ma sweterek kozacki nie wiem dlaczego ale uwielbiam misie,i jako prezent są super bo wsumie to sama bym sobie nie kupiła a wszystko inne tak
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum