no a ja dostalam bukiet róz przepiekne ale nieee nie takie kupowane:) takie z ogródka:) Wrocil z wojska i przyszedl do mnie w mundurze i mi je dal:) mmm super a najlepsze ze szedl do mnie z kwiatami przez cala moja miejscowosc a na drugi dzien wszyscy mi o tym opowiadali:*
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 79 dni temu Posty: 1020 Skąd: centrum
Profil: Wzrost: 173
Włosy: brąz
Stan: panna
Partner: mr. D.
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-01, 10:47
pierścionek :p ale nie zaręczynowy, ale tak po prostu kupił mi jak byliśmy na wakacjach w tamtym roku, kwiaty takie bez okazji również mi się bardzo podobały W ogóle najbardzeij to podobają mi się przeznety takie bez okazji
wielgachny miś- filip i kiedys zrobił mi taka niespodzianke: zabral mnie w takie miejsce gdzie graly świerszczyki i latało mnóstwo świetlików ja nigdy nie widziałam świetlików-stąd ta niespodzianka...
Informacje: Dołączył: 513 dni temu Posty: 70 Skąd: Opole
Profil: Wzrost: 167
Stan: żoneczka
Wysłany: 2008-11-13, 13:47
Ja dostałam trzy dni temu od mojego M zaprosznie na kusr tańca dla dwojga.Ucieszyłam sie jak głupol ze rzucił sie na taki prezent bez okazji ale niestety...dostał go bo zkładalismy Netie i teraz jest jakas taka promocja ze mozna sobie wybrac prezent-nagrode wiec wybral...a ja juz myslalam ze faceci sa inni
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 205 dni temu Posty: 206 Skąd: Grodzisk Maz.
Profil: Stan: mężatka
Partner: Sławek
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-15, 22:46
a ja pamiętam jak po roku znajomości dostałam od mojego obecnego męża liścik w którym mi napisał ,jak sie cieszy że nasza znajomość dotarła do wiosny i , że ma taką nadzieję , że takie wiosny będziemy witać przez całe nasze życie , że bardzo mnie kocha i cały list po bokach miał namalowane piękne serduszka .........ach piękne to były czasy fajnie jest tak sobie powspominać ...
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 48 dni temu Posty: 35 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Włosy: szatynka(raz na jakiś czas czarnula)
Stan: posiadam obrączkę
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-16, 13:14
Hmm, najpiekniesze były dwa Pierwszy, to bukiet z siedmiu róż w róznych kolorach, po siedmiu dniach znjaomości. W nim dwie kartki z prostym napisem "Kocham Cie i Tęsknię" . Róże przyniósł posłanieć:)))))))) To było niesamowite.
Drugi to złoty łańcuszek ze złotym sercem, który stał sie dla mnie nieodłączny i nosiłam go zawsze i wszędzie (teraz naprawiam bo łańcuszek się zerwał). Ważny jest dla mnie , ponieważ został wreczony wraz ze pięknymi słowami i, a w jego oczach i głosie widziałm wielką miłośc . Jest dla nas obydwojga specyfiznym symbolem więzi , która nas łaczy. I kiedy mam go na szyi a mój na mnie spojrzy , pomimo naszych kłótni i nieporozumień, widzę że przypomina sobie , że pamieta i czuje to samo co ja.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum