Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 413 dni temu Posty: 5567 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-08-19, 14:35
uwww, super te prezenty,naprawde pomyslowy ten twoj polowek
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-08-20, 08:59
uwww, świetne prezenty ....... widać że lubi sprawiać ci przyjemności i wie że małe żaczy jak zegarek z cukierków mogą też cieszyć ............. pozazdrościć takiego chłopaka
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 209 dni temu Posty: 1493 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Kasia
Włosy: czarne
Stan: wolna
Wysłany: 2008-08-20, 10:22
A ja dostalam od mojego eks serduszko bursztynowe, na lancuszku... i ni stad ni zowad kiedy sie rozstalismy przez srodek serducha sie rysa zrobila
Sliczny byl tez srebrny pierscionek ktory dostalam od niego na imieniny... w sumie bylam pewna ze zapomnial, bo nawet zyczen nie wyslala, a tu wieczoram telefon ze musi ze mna pilnie porozmawiac... i okazalo sie ze tata mu przypomnial
No ja niestety nie mogłam nigdy liczyc na pomysłowosc mojego faceta poniewaz on nienawidzi chodzic po sklepach dlatego przez poprzednie lata dostawalam prezenty ale kupowane przez kogos. Kiedy sie o tym dowiedzialam przy ostatnim prezencie na walentynki (tamtego roku) powiedzialam ze nie chce dostawac juz nic. Wolalabym dostac cos czego sama nigdy bym nie kupila ale od niego a wtedy bylaby to najcudowniejsza niespodzianka. A tak? Nie chce! Oddałam mu prezent. No i w tym roku na walentynki sie postaral. Rano zanim otworzylam oczy stal przy mnie z najpiekniejsza roza i wielkim sercu na patyku
Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 131 dni temu Posty: 2931 Skąd: szczecin
Profil: Imię: Marta
Włosy: Czarne
Stan: zniewolona...
Partner: Danielus:*
Wysłany: 2008-09-27, 14:02
ja kiedy poznałam mojego Daniela dokładnie w 2005 roku ... pare miesięcy później dał mi pierścionek nie zareczynowy ani nic poprostu mi dał pierścionek wraz z pięknymi słowami nie zapomne tego nigdy i do dnia dzisiejszego nosze go ciągle na palcu,nawet kiedy mieliśmy połtoraroczna przerwe nosiłam go wiele dla mnie znaczy tak Samo jak i Daniel =*
a to zdjęcie tego co dostałam
krowka17, przecież nie powiedziałam,że Ci nie dowierzam chyba już przewrażliwiona jesteś chciałam po prostu zobaczyć jak się prezentuje na palcu,bo zawsze wtedy efekt jest inny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum