Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 179 dni temu Posty: 534 Skąd: Dublin
Profil: Imię: Agatka
Włosy: czane/czerwone:)
Stan: panna
Partner: Jacek
Wysłany: 2008-06-24, 02:42
a ja dostalam ostatnio biala roze... ze zlodziejki ale z komentarzem 'zebys nie mowila ze kwiatkow nie dostajesz... '
_________________ Your higher power may be God or Jesus Christ
It doesn't really matter much to me
Without each others help there ain't no hope for us
I'm living in a dream of fantasy...
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 122 dni temu Posty: 15
Profil: Imię: Nikola
Wzrost: 169
Włosy: ciemny brąz
Partner: Michał
Wysłany: 2008-08-09, 21:43
dla mnie najpiekniejszym podarunkiem jaki dostalam od mojego faceta byla piekna obraczka ktora wpadla mi w oko gdy bylismy ostatnio na zakupach...nie dosc ze mi ja kupil to jeszcze wygrawerowal na niej slowa tylko przeznaczone dla mnie
dla mnie najpieknijszym prezentem jaki dostalam od mojego męża jest mój kochany syneczek to taki największy nieoceniony prezent a z tych materialnych przedmiotów to ostatnio dostałam śliczną seksowną koszule nocną aż mam lepsze sny:)
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 132 dni temu Posty: 130
Profil: Włosy: Blond
Stan: Panna
Partner: Marcin
Wysłany: 2008-08-18, 14:22
Każdy prezent od Marcina jest dla mnie szczególny,ale jeśli mam wybrać to bukiet z 50róż w pierwszą rocznicę naszego pierwszego razu.
Prezent jest szczególny ze względu na liczbę róż i tego,że pamiętał dokładnie datę.
Nigdy mu się nie udało już przekroczyć tej liczby,pewnie wtedy ostro z kasą poleciał i dlatego hehe
prezenty które dostaję od swojego ukochanego zawsze są straszną niespodzianką
zawsze dostaję coś w stylu "a co to jest kochanie?" aczkolwiek zawsze sprawiają mi ogromną frajdę poda kilka przykładów na urodziny (pierwsze odkąd byliśmy razem) dostałam od Ł gitarę...tydzień przed urodzinami bo źle zapisał w kalendarzu tyle mu gadałam że chciałabym mieć gitarę i nauczyć się grać że mi ją podarował dostałam tez koszulkę 7XL mam 156 cm wzrostu więc możecie sobie wyobrazić jak ja w niej wyglądam ale cała niespodzianka polega na tym że na tej koszulce flamastrami Łukasz namalował diabełka (odkąd jesteśmy razem jestem jego diabełkiem i stąd akurat taka postać)
jeszcze inny prezent to biustonosz z wszystymi w środku miseczek łapkami i masażerem i oczywiście komentarz: żeby było Ci dobrze kiedy mnie nie ma to jedyne łapki poza moimi które mogą Cię dotykać ostatnio zrobił mi też miłą niespodziankę: wyszedł z samochodu do sklepu po coś do picia, wrócił i mówi daj rękę i zamknij oczy. po czym coś mi na rękę założył. otwieram oczy a na ręce cukierkowy zegarek "widziałem że nie nosisz to Ci kupiłem
a z takich normalnych prezentów to dostałam kiedyś od niego bukiet własnoręcznie zerwanych polnych kwiatów, kocham polne kwiaty
i mam bzika na punkcie kotów dlatego kupił mi taką gierunię na komputer w której hoduję własnego kotka razem się nim opiekujemy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum