Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 90 dni temu Posty: 476 Skąd: Dublin
Profil: Imię: Agatka
Włosy: czane/czerwone:)
Stan: panna
Partner: Jacek
Wysłany: 2008-06-11, 20:31
wiecie a ja nie mam sie czym pochwalic........ na rocznice naszego zwiazku dostalam czapeczke bejsolowa, i do tego typowa meska...... <zalamka>
_________________ Your higher power may be God or Jesus Christ
It doesn't really matter much to me
Without each others help there ain't no hope for us
I'm living in a dream of fantasy...
Black_Angel, no ale to też jest urocze
jak facet nie umie zrobić dobrego prezentu to cokolwiek by zrobił to by się starał, a to urocze i chyba o to tu chodzi
ja też tak nie dostaję jakichś super prezentów
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 90 dni temu Posty: 476 Skąd: Dublin
Profil: Imię: Agatka
Włosy: czane/czerwone:)
Stan: panna
Partner: Jacek
Wysłany: 2008-06-11, 20:42
cerrata zeebym nie wiedziala ze z niego sknerus taki to i moze by bylo urocze..... kiedys mi kupil na wyprzedazy zestaw bizuterii i powiedzial ze mam juz na caly rok
_________________ Your higher power may be God or Jesus Christ
It doesn't really matter much to me
Without each others help there ain't no hope for us
I'm living in a dream of fantasy...
Na pierwszym miejscu pierścionek zaręczynowy, przepiękny, z prawdziwym diamentem, żadnego oszczędzania.
Często kupuje mi storczyki, bo wie, ze je kocham.
Ale ostatnio mnie bardzo zaskoczył, bo kupił mi super balsam żurawinowy Erisu w ich instytucie kosmetycznym, bo akurat tamtędy przejeżdżał i wiedział, że u przyjaciółki to cudo podpatrzyłam i na nie zachorowałam.
Ale on jest nietypowy. W sklepach o kolorach i materiałach z ekspedientkami rozmawia...
Informacje: Dołączył: 89 dni temu Posty: 26 Skąd: Slask
Profil:
Wysłany: 2008-06-17, 14:33
A moj mi dal pod choinke cudny aparat z canona,taki malutki bordowy supcio jest. Ale co mi dal tak bez okazji...hmm nie pamiętam nawet bo on nie uznaje takich kupowań bez okazji ale zawsze mi da jakas czekoladke albo kupi cos słodkiego jak mam ochote
najpiekniejszym nprezentem byly róże ktore sam zerwał dla mnie i tak bardzo sie pokolil.. zdobyl je z duzym poswieceniem:) i sa wawzniejsze niz wszystkie inne prezenty..
hmmm.....sadze ze był to pierscionek zareczynowy oraz wycieczka na moje 23 urodziny do europy ,oraz do Polski do mojej babci to był taki spontan z Wenecji do Polski hm spontan zaplanowany przez mojego mężulka
_________________ a fool must now and then be right by chance -
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 347 dni temu Posty: 425 Skąd: zza monitora
Profil:
Wysłany: 2008-06-17, 21:55
Zawieszka na łańcuszek-srebrne serduszko(jak sam mówi to jego serce), które dostałam na urodzinki 19 i perfumy oryginalne, które przywiózł mi z Korei.
O pierścionku zaręczynowym nie wspomnę, bo to najcenniejsze co mam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum