Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 627 dni temu Posty: 2362 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-05-18, 20:37
pierwszy , który pamiętam, bizuteria srebrna- łancuszek i bransoletka. bransoletkę zgubiłam przy pierwszym założeniu, próbowałam znaleźć u jubilerów, ale to był jedyny taki kompel i nie wyszło miałam łańcuszek na studniówce i dobrze mi się kojarzy. na koncie są też miski, pieski, bukiety róż, kolczyki. wszytsko fajne- bo od niego
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 368 dni temu Posty: 4651 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-05-19, 12:44
najslodszy prezent od L to byl chyba moj kroliczek miniaturka,bo jak go dostalam to byl naprawde najslodszym stworkiem jakiego widzialam na swiecie,ale niestety wyrosl na nieznosnego kroliczka
poza tym miski i bizuteria,ale w przypadku L prezenty sa bardziej praktyczne a nie slodkie tzn.ciezarki,ubrania,telefon itp.
Wysłany: 2008-05-19, 12:51
ja raczej tez nie,czasem jakis ciuszek ale to raczej nie jako prezent bo sama wybieram w sklepie i on placi
Wysłany: 2008-05-19, 13:29
asia21_87 napisał/a:
nasi Chłopcy nas rozpiesczaja
a mi sie wlasnie widzi,ze nas nie rozpieszczaja,to ze za mnie placi to nie jest rozpieszczanie
ja bym chciala,zeby Lukaszenko od czasu do czasu mi tak cos z zaskoczenia podarowal,nie mam na mysli wielkich rzeczy ale np.pudelko czekoladek w ksztalcie serca tak bez okazji
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum