Od losu to dostałam mojego narzeczonego ,materialnie to pierścionek zaręczynowy z brylantami ale są tez takie inne sprawy jak, np. romantyczna kolacyjka ze swiecami przygotowana przez ukochanego - radosc nie do opisania!!!
kiedyś,dawno dawno temu,jeszcze w gimnazjum dostałam zupełnie bez okazji srebrne kolczyki i bransoletke od chłopaka który był tylko kolegą a to i tak dużo powiedziane...nasza znajomość opierała się na "cześć-cześć" nieźle,nie? ...na dzień kobiet do szkoły przyszedł z bukietem róż <w gimnazjum!!!> he he
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! ;p
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 110 dni temu Posty: 270 Skąd: Z domq
Profil: Włosy: Czarne
Stan: panna
Nastrój:
Wysłany: 2008-12-02, 15:17
A ja dostalam przez kuriera piekny bukiet czerwonych róż z liścikiem ze mnie bardzo kocha:)) no i jeszcze kiedys wzial mnie do restauracji i po kolacji kelnerka przyniosla na tacy prezent a tam śliczna perfumka
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! ;p
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 46 dni temu Posty: 315
Profil: Imię: Oleńka
Włosy: blond
Partner: D.
Nastrój:
Wysłany: 2008-12-02, 16:23
Ja oamiętam jak na początku naszej znajomości na jednym ze spacerków D. kazal mi chwile poczekaći gdzieś znikl na dwie minutki, po czym wrócił i wręczyl mi "pierścioneczek" taki z automatów za 1zl. Powiedział, że to juz taki zaręczynowy. hehe.
Nosze go do dzis !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum