_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! ;p
hmmm... a ja dostałam taką dłuuugą różę:D tak mi utkwiła w pamięci bo była prześliczna;) a tak poza tym to jeszcze śliczne stringi w wisienki:) też były fajne:P
Wzrost: 160
Włosy: blond
Partner: M.
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-17, 19:15
A ja kiedyś na urodzinki między innymi dostałam 2 piękne storczyki (kocham te kwiatki) pierw miałam dostać jednego ale złamał mu się jeden kwiatuszek to kupił drugiego (żebym podobno nie powiedziała że z odzysku hihihi)
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 345 dni temu Posty: 1782
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-11-18, 12:51
Ja nie wiem co było najpiękniejszym podarkiem. Wszystko co od Niego dostaje jest dla mnie wielkim zaskoczeniem i widzę w tym dużo miłości i starania z jego strony. Są to rzeczy drobne (jak np taki śmieszny pojemnik na kredki,który opatrzył moim imieniem) jak i potężny obraz wilka,bo wie,że uwielbiam te zwierzaki. Bukiet niebieskich róż na nasze pół roku,które do dziś mam zasuszone i wiele wiele innych rzeczy.
Oczywiście mówię o prezentach materialnych,bo to co dostałam od Niego w kwestii uczuć to coś cudownego i niezwykłego i też to są w pewien sposób podarki
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 167 dni temu Posty: 168
Profil: Imię: ;*
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-20, 22:41
Mój zaplanował piekny wieczór
Wypedził mnie z domu zeby wszystko przygotować
Kiedy zadzwonił zebym wracała do domu.. na schodach znalazłam róze... pod drzwiami drugą... jeszze dwie w przedpokoju.. kiedy weszłam do pokoju paliły sie świeczki.. na łozku cztery róze , biały miś "spioch" po środku i dwie lampi wina )
To był najpiekniejszy podarunek postarł sie wtedy .. ahh...
No to ja się pochwalę. W środę przyjeżdżamy z Miśkiem do jego mieszkania, każe mi iść do swojego pokoju. Wchodzę a tam łóżeczko naszykowane, piękna różyczka na poduszce, wchodzi mój książę, przytula mnie od tyłu i mówi jak bardzo mnie kocha. Ach... jakie piękne to było...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 111 dni temu Posty: 293 Skąd: The Ketchup city
Profil: Imię: Kasia
Wzrost: 167 cm
Włosy: Brąz w porywach do rudego;)
Stan: narzeczona;-)
Partner: Krzyś
Nastrój:
Wysłany: 2008-12-01, 16:15
Ja zawsze narzekałam, ze nie mogę znaleźć czterolistnej koniczynki. Kiedyś byliśmy w centrum handlowym i na chwilę zgubiłam mojego narzeczonego z oka. Po pięciu minutach do mnie wrócił z łobuzerskim uśmiechem i kazał mi zamknać oczy. Podszedł do mnie od tyłu i poczułam jak zakłada mi coś na szyję. Gdy otworzyłam oczy zobaczyłam śliczny srebrny łańcuszek z czterolistną koniczynką mój ukochany powiedział, ze skoro nie mogę jej znaleźć, to sama do mnie przyszła byłam tym bardziej uradowana, bo mój mężczyzna raczej nie wpada na pomysły spontanicznych prezentów.
Alisekai, aaahhh.... chyba bym się roztopiła, gdyby mój zrobił mi taką niespodziankę, super
_________________ If you believe that dreams can come true, be prepared for the occasional nightmare.
ja wczoraj dostałam pluszaka,taka fajną wiewiórkę ale nie od mojego chłopaka ale od takiego 18-letniego natręta który nie może zrozumieć,że nie będzie między nami wielkiego love
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! ;p
wiem mozecie pomyslec ze jestem straszna ale chcialabym dostac taki prezent. Ale nie chodzi mi o jakis materialny drogi lancuszek czy cos. Z checia bym przyjela taki niematerialny np taki romantyczny pokoj w kwiatach ze swiecami czy cos w tym stylu ale moj Wojtek taki nie jest:( Az smutno mi sie robi...
_________________ "TERAZ CIESZY SIE, ZE WSZYSTKO CZEGO MIALA MNIEJ NIE JEST POTRZEBNE JEJ!
TERAZ CIESZY SIE ZE, WSZYSTKO CZEGO BALA SIE DALEKO OD NIEJ JEST!
SPIJ SPOKOJNIE PIEKNA"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum