Informacje: Dołączyła 538 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-13, 17:22
Madae napisał/a:
a ja tam Cichopkową lubie
ja też wszyscy się jej tylko czepiają i według mnie jest ładniejsza np. od wieszakowatej Viktori Beckham
robi karierę i dobrze, niech korzysta póki może, w czym to komu przeszkadza ?
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 525 dni temu Posty: 3312 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-02-13, 20:24
Ja też lubię Cichopek, teraz na tvp2 lecą rano początki "m jak milosc" ona dopiero wtedy zaczynała i widać tą zmianę- na lepsze
Wybila się i dobrze na tym wyszła
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 536 dni temu Posty: 4055 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2008-02-14, 09:12
On nie jest brzydka, buźkę ma ładną ale bez przesady, że tryska sexem i mi obrzydła bo jest wszędzie. Aktorka, tancerka, prezenterka zaraz śpiewaczka Po prostu nie można imać się wszystkiego.
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 363 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-22, 15:59
"Jessica Alba spodziewa się bliźniaków! Taką informację aktorka przekazała ponoć swoim przyjaciołom.
Jak donosi źródło: Ta wiadomość wywróciła jej życie do góry nogami. Jessica i Cash muszą urządzać pokoik dziecinny od początku.
Jessica nie jest na razie pewna, czy chce poznać płeć swoich dzieci.
Zastanawiają się nad zapytaniem lekarza o płeć dzieci, ale nie są co do tego przekonani. Chcieliby poczekać i przeżyć miłą niespodziankę - kontynuuje informator
"
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Lopez też już urodziła
Jennifer Lopez urodziła bliźniaki! - obwieścił całemu światu, jako pierwszy, magazyn "People". Chłopiec i dziewczynka przyszli na świat w szpitalu na nowojorskiej Long Island 45 minut po północy czasu miejscowego.
Dziewczynka, ważąca 2.6 kg urodziła się pierwsza, wyprzedzając o chwilę braciszka, cięższego od niej o 100 gram. Oboje oczekują na imiona, choć tę tajemnicę zdradziła przypadkowo mama Jennifer, Guadalupe. Kupiła ona u jubilera dwie dziecięce bransoletki, na których wygrawerowano imiona Max i Emme.
- Jennifer i Marc (Anthony, mąż piosenkarki) są zachwyceni, poruszeni i nie mogą pozbierać się ze szczęścia - powiedział agent artystki Simon Fields.
Lopez przez długi czas nie potwierdzała plotek o ciąży. Mniej tajemnicza stała się dopiero listopadzie, gdy występowała z mężem w Miami. Wiadomość o bliźniakach na początku miesiąca potwierdził ojciec piosenkarki David Lopez w telewizji "Escandalo".
Media w USA twierdzą, że magazyn "People" za zdjęcia maluchów na wyłączność zapłacił sześć milionów dolarów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum