Informacje: Dołączyła 588 dni temu Posty: 6460 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-01, 23:11
hehehehehe a wy sie dziwicie czasami jak pokaza strasznie wybrzydzona fotke jakiejs aktorki albo odpicowana i sie zastanawiacie czy jest prawdziwa czy nie a tu lepsze kwiatki zrobili
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 413 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-12, 14:44
no nie tylko nie ta buła cichopek zadzam sie z Jewel że jak już to Natasza.ale wogóle co to za lista,od kiedyałysz jest choc odrobine seksowny albo Jolanta Szczypińska
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 421 dni temu Posty: 3322
Profil: Imię: Kasia
Wzrost: średni
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2008-02-13, 14:21
Na poczatku "kariery" Cichopek nie wygladala "az" tak seksownie. Wyrobila sie z czasem, mysle ze przelom przyniosl "Taniec z gwiazdami".Schudla , zmienila fryzure i odrazu zaczela wygladac lepiej, duuuzo lepiej.
Informacje: Dołączyła 588 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-13, 14:24
a ja tam nie wiem czemu wszyscy się jej czepiają, ładna jest, wyrobiła się nieźle, może zazdrośni ludzie o nią są, że się wybiła i muszą wiecznie jakichś wad u niej szukać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum